celebration Circle

.JorInspiration bestaat dit jaar 10 jaar.

Tijd voor feest dus. En niet zomaar een feestje.

Een feest waarin je geïnspireerd, gemotiveerd, gevierd en geliefd wordt.

De voorbereidingen zijn al in gang.

Je bent van harte welkom om op 6 – 6 – 2020 naar dit feest te komen.

Zet de datum alvast in je agenda.

Wil je je alvast aanmelden? Dat kan! Klik op de button hieronder.

 

Wat Gaat er gebeuren

Tijdens Celebration Circle gaan we successen vieren. Deze met elkaar delen. Je mag je laten inspireren door te luisteren naar verhalen, fijne muziek en jezelf ook in beweging te zetten om te kijken naar successen. Dit doen we op een creatieve en leuke manier. Het is een dag om blij te zijn en feest te vieren. Er komt misschien zelfs een special guest. Iemand die bijdraagt aan de missie van JorInspiration.

Kom je mee vieren?

Het is een dag met een veel interactie. We doen oefeningen die jou helpen om nóg blijer te worden en te zijn met jezelf.  We maken gebruik van eeuwenoude systemen en technieken om jou te laten ervaren hoe het is om je successen te vieren. De volgende onderwerpen komen aan bod.

 

Basis

De basis van zelfliefde zit ‘m in jouw basis. Hoe is jouw basis? Voel je je veilig? Voed je je met de juiste dingen? Sta je met twee benen op de grond?

Creatie

Emotie is niets anders dan ‘energy in motion’ met andere woorden: creativiteit. Hoe kun je deze inzetten om liever te zijn voor jezelf?

 

Pracht

Met pracht bedoelen we jouw kracht in de mooiste vorm. Wie ben je? Wat wil jij uitstralen? Hoe kun je dat vanuit liefde voor jezelf doen?  

 

Verlangen

Jouw hart is je leider. Soms vergeten we dat en bemoeit ons hoofd zich ermee. Hoe kun je weer vanuit je verlangen gaan leven? 

Expressie

Jij bent de enige die kan aangeven wat er in jou speelt. Maar hoe zorg je dat je duidelijk maakt wat jij wilt? Hoe geef je uiting aan je verlangens?

 

Visie

Niet iedereen weet goed wat hij wil. Toch zijn we hier allemaal met een doel. Wat wil jij graag bijdragen aan de wereld? Vanuit liefde?

Spiritualiteit

Wij zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring. Hoe kan spiritualiteit jouw wegwijzer zijn om lief te zijn voor jezelf?

Zelfliefde

Aan het einde van deze dag heb je alle tips en tools in handen om je leven te leiden vanuit liefde voor jezelf.  En weet je hoe je succes viert!

 

Bonus

een Dosis energie en succesgarantie

Om successen te vieren kun je jezelf trakteren op fijne ervaringen en producten. We stellen iets moois voor je samen, zodat je je deze dag nog lang kunt herinneren.


Wie is Jorinde

 Jorinde Boekholt coacht sinds 2010 mensen om hun hart te volgen. Ze is single mama van een dochter Gaia en is altijd als (freelance) office manager werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ze groeide op met spiritualiteit en weet al van kleins af aan hoe je kunt werken met energie. Als klein kind ‘zag’ zij meer dan de gemiddelde mens, maar kon hier toen niet zoveel mee. Ze is geïnspireerd en begeleid door wijlen mevrouw Zohra Noach. Pas na een burn out en een flink aantal trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft zij haar gaven weer bewust ingezet. Ze is NLP Practititioner en volgde onder andere een aantal trainingen bij Anthony Robbins. Jorinde heeft een passie voor spiritualiteit, natuur en creativiteit: dansen, tekenen, schrijven en pianospelen. Tijdens de dag van de liefde zullen deze vormen dan ook ingezet worden om een boost te geven aan zelfliefde.  Als geen ander weet Jorinde hoe belangrijk het is om lief te zijn voor jezelf en om successen te vieren. Ze support al haar hele leven mensen om hier bewust van te worden. Samen met haar team kijkt ze dan ook heel erg uit je te verwelkomen.

  

5% van jouw ticket
gaat naar stichting Liberian in action

Informatie over

Celebration Circle

Zaterdag 6 juni 2020

10.00 – 22.00 uur

Locatie volgt

 

Wil jij graag successen vieren, leren over jezelf en plezier hebben? Kom dan naar Celebration Circle voor maar € 47. Je wordt naar de aanmeldpagina van ‘Intuitive Creator Academy’ geleid. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging. Betaling dient voorafgaand aan het evenement te zijn voldaan.

Wat andere deelnemers zeggen na een activiteit van jorinspiration

“Ik uit mijn gevoelens heel weinig (mijn hart is vrij gesloten), dit wil ik veranderen door eerst mijn gevoelens aan het papier toe te vertrouwen.

Deelnemer

“Het brengt je tot rust en innerlijk inzicht. Praktisch gericht en het doen zijn de leuke ingrediënten. Het enthousiasme en de inspiratie van Jorinde geeft dit alles een geweldige ervaring! Bedankt!”

Deelnemer

Momenteel ben ik heel bewust bezig met het vinden van een baan die dichtbij mijn hart licht. De paden geven dan ook de mogelijke wegen weer. Liefde geven en ontvangen wil ik altijd een centrale plek in mijn leven laten vervullen.

Mariëlle

“Ik heb weer een duidelijke richting gevoeld en merk dat ik op de goede weg zit. Dat is leuk en fijn om te ervaren. Je hebt echt veel te bieden.”

Deelnemer

 “Ik heb genoten. Het was veel leuker dan verwacht”

“Het is toegankelijk, leuk en plezierig. Als deelnemer nodigt dit mij uit, omdat soms over de toekomst nadenken lastig is.”

“Als ondernemer ben ik altijd druk zoals velen. Deze dag gaf mij weer even de rust om eens even te aarden. Het heeft mij richting gegeven om mijn ideeën en plannen op papier te zetten en mij hieraan te herinneren.”

Diverse deelnemers

Meld je nu aan voor

Celebration circle

Deze dag is bedoeld om het leven te viere en jezelf te laten inspireren. Het is een dag vol met krachtige oefeningen, tips en tools die in de coaching worden gebruikt.

Wat zit er bij de prijs in: 

Je leert over jezelf

Je ziet je eigen successen

Je viert feest met gelijkgestemden

Je ontvangt inspiratietips, tools en oefeningen die je thuis ook kunt toepassen

Met wie wil jij je successen delen?

Translate »