Online Workshop

Creëer je toekomst

vanuit je hart

Sta je op een kruispunt in je leven?

Wil je weten wat jouw hartsverlangen is?

Wil je dit op een leuke en creatieve manier zichtbaar maken?

Wil je leren hoe je voor altijd hartsverlangen helder kunt krijgen?

Ben jij klaar om je hart te volgen? 

Wat ga je doen

Tijdens deze online workshop ga je aan de (hart)slag met jouw hartsverlangen en creëer je van daaruit jouw toekomst. Je visualiseert, creëert (tekent) en presenteert jouw hartsverlangen. En je ontvangt een bonus, waarmee je jouw eigen tekening kunt gaan interpreteren. Je gaat dromen, tekenen, laten zien en interpreteren wat er in jouw hart aanwezig is en wat je het allerliefste zou willen doen en zijn in je leven.

Visualiseer

Creëren van jouw hartsverlangen kan het beste als je eerst even helemaal tot rust komt. Je aandacht richt op jezelf en je ademhaling. Vanuit dat rustpunt kun je jouw werkelijke verlangens creëren. Ik neem je mee in een krachtige visualisatie-oefening, die je in kunt zetten om jouw hartsverlangen helder te krijgen en jouw toekomst te creëren. Vanuit hier start jouw avontuur.

Creëer

Na de krachtige visualisatie gaan we aan de slag met het tekenen van jouw toekomst-mandala. Ik heb bewust voor deze werkvorm gekozen, omdat het je structuur kan geven, omdat de mandala een afspiegeling is van de ziel en kan dienen tot jouw ‘verrekijker’, jouw beeld van de toekomst. Daarbij is deze vorm een ‘veilige’ vorm en de bevatter van essentie.

Presenteer

Nadat je jouw prachtige toekomstmandala hebt getekend, mag je deze presenteren in de Faceboekgroep. Je upload jouw tekening en vertelt erbij wat je hebt getekend. Je krijgt waardevolle informatie van andere deelnemers. En als bonus je jouw tekening zelf interpreteren aan de hand van een werkboek met vragen en informatie over kleuren.

Bonus

interpreteer je mandala

  • Bij deze online workshop zit een bonus. Je ontvangt een werkboek met daarin vragen en de betekenis van de chakra-kleuren, die je uitnodigen om je eigen toekomstmandala te interpreteren. 

Wil je weten wat jouw hartsverlangen is? Wil je dit op een leuke en creatieve manier zichtbaar maken? Wil je leren hoe je voor altijd hartsverlangen helder kunt krijgen? Ben jij klaar om je hart te volgen? Maak dan nu gebruik van dit unieke aanbod van € 55,- exclusief BTW. Meld je nu aan voor de Online Workshop Creëer je toekomst en volg voortaan je hart. Je wordt naar de aanmeldpagina geleid. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging. Betaling dient voorafgaand aan de workshop te zijn voldaan.

mandala als werkvorm

Het tekenen van een mandala is een krachtig middel om meer duidelijkheid te krijgen over wat je wilt. Het woord Mandala is een heilige cirkel en symboliseert het volledige, de bevatter van essentie. Van oorsprong wordt de mandala van gekleurd zand gemaakt door boeddhistische monniken. Soms zijn ze er dagen mee bezig. De mandala is niet alleen boeddhistisch, maar is van alle tijden en culturen. Je gaat automatisch terug naar je eigen stiltecentrum en kunt van daaruit creëren. Door het tekenen van mandala’s creëer je rust in jezelf. Psycholoog Carl Gustav Jung ontdekte dat mensen die in een belangrijk veranderingsproces zaten, vaak tekeningen maakten waardoor ze meer houvast hadden en waardoor datgene wat diep in hen aanwezig was tot uiting kon komen. Ik combineer het tekenen van mandala’s met focus op de toekomst. Ik nodig je uit om na te denken over jouw hartsverlangen en jouw toekomst op een creatieve manier visueel te maken.

 SPiegel van

de ziel

Wanneer je aan het tekenen bent gebeurt dat voor 95% onbewust. Hoe rationeel je ook bezig denkt te zijn, in feite gebeurt er tijdens het tekenen iets heel anders. Je onbewuste, je ware ik, begeleid je en houd je een spiegel voor van datgene wat jij graag (onbewust) wilt. Een prachtige methode om jezelf te laten zien wat je in je hebt en waar je naartoe wilt. En dat, terwijl je, helemaal in het hier-en-nu aanwezig bent tijdens het tekenen. Ik creëer een veilige omgeving waarin dat wat jij doet altijd goed is en je even alle rust hebt om jouw wensen of dromen te verbeelden. Tijdens de workshop focus je op je hartsverlangen, je ambities, op je toekomst. Daarbij maak je gebruik van het tekenen van een mandala als middel. Door het tekenen van een mandala breng je focus aan op wat jij wilt en waar je naartoe gaat.  Dat ga je dus doen, tekenen. Tekenervaring is niet nodig.

Anderen gingen je voor

Ik geef de workshops sinds 2010 en het is ongelooflijk mooi om steeds opnieuw weer een kijkje in de ziel van mensen te mogen hebben. Het is ook heel bijzonder om te zien wat mensen tekenen, wat er écht in hun hart aanwezig is, wat eruit mag komen, wat getoond mag worden, wat geleefd mag worden. Ik ben zo dankbaar dat ik dit werk mag doen. Hieronder zie je een kleine impressie van de workshops. Veel van de workshops gaf ik tot voor kort buiten. Juist in de natuur kom je tot rust. Die natuur is helend en geeft je nóg meer de kans om naar binnen te keren en te luisteren naar je hart. Dit zou je dus ook zelf ook kunnen doen. Deze workshop volg je online. Dat houdt in dat je de introductie, visualisatie, instructie en bonus online kunt vinden. Je volgt deze workshop op het tijdstip dat het jou uitkomt. Vanaf de plek die jij fijn vindt.

Aan het eind van de workshop

Weet je wat jij vanuit je hart en ziel wilt doen in het leven;

Weet je wat er nodig is om jouw hartsverlangen te laten uitkomen;

Weet je meer over mandala’s en hun betekenis;

Weet je hoe je door middel van tekenen meer kunt focussen op wat je wilt;

Weet je meer over chakra’s, kleuren en betekenis;

Weet je meer over meditatie en visualisatie;

Weet je hoe je meer van jezelf kunt houden;

Heb je ervaren hoe je kunt creëren vanuit intuïtie;

Heb je het plezier en de rust van het creëren ervaren;

Heb je altijd jouw toekomstbeeld bij de hand;

Heb je een manier gevonden die jou voor de rest van je leven je hart laat volgen.

Je hartsverlangen

in een mandala

Een investering in jezelf Uniek aanbod

Normaal gesproken is de online workshop € 88. Maar je kunt nu deelnemen voor € 55,-. Je volgt de workshop gewoon vanuit huis. Op het moment dat het jou het beste uitkomt op een plek die jij fijn vindt.

Bij deze online workshop zit een bonus. Je ontvangt een werkboek met daarin vragen en de betekenis van de chakra-kleuren, die je uitnodigen om je eigen toekomstmandala te interpreteren. Hoe gaaf is dat!

Wat andere deelnemers zeggen

“Ik uit mijn gevoelens heel weinig (mijn hart is vrij gesloten), dit wil ik veranderen door eerst mijn gevoelens aan het papier toe te vertrouwen (blauwe potloden vanaf het hart) en daarna langzaam aan enkele personen toe vertrouwen (de monden betreffen het praten en zijn via de potloden verbonden met het hart) en dat uitbreiden. Aan de buitenkant toon ik alle emoties gelijk als ze gebeuren en daardoor stroomt alles. De energie straalt zowel naar binnen als naar buiten.”

Deelnemer

“In de boom zijn er nog meer vruchten terecht gekomen, nl. biljetjes en klavertjes voor geluk. In de volgende cirkel heb ik naast de stam bruisende bronnen getekend. Het is mijn eigen bron, maar het wil ook zeggen dat mensen naar mij toekomen om te herbronnen en natuurlijk symboliseert het ook de warmwaterbronnen in Budapest :-). In dezelfde cirkel staat ook een schriftje en een mondje wat wil zeggen dat ik met ‘iets’ mee naar buiten kom, deel met andere mensen. De laatste cirkel zijn mannetjes (eigenlijk vrouwtjes, want wat ik zal doen zal toch voornamelijk naar vrouwen gericht zijn), die met elkaar verbonden zijn en elkaar een hand geven. Wat er verder boven hun hoofd getekend is, wil zeggen dat ze beschermd zijn.”

Deelnemer

“Mijn wensen en toekomstbeelden worden weergegeven in de symbolen van de sleutel, paden, hartjes, water, muzieknoten en ogen. De sleutel staat voor mij voor het antwoord op de zoektocht naar nieuwe wegen in mijn leven. Momenteel ben ik heel bewust bezig met het vinden van een baan die dichtbij mijn hart licht. De paden geven dan ook de mogelijke wegen weer. Liefde geven en ontvangen wil ik altijd een centrale plek in mijn leven laten vervullen, daarom komen de hartjes in meerdere ringen terug. Voor mezelf wens ik een nieuwe mooie relatie, de roze hartjes en de groene huisjes zijn daar een vertegenwoordiging van. De ogen staan voor “het echt zien van de ander”, en zoals een deelnemer als feedback gaf “ook het zien van jezelf”. Het water (buitenste rand in lichtblauw) staat voor mij voor beweging en verbinding. De muzieknoten staan voor mij voor vrolijkheid, (salsa)muziek en dans; de muziek in het leven maar ook het uitoefenen van mijn passie: dans. De roos in het midden van de mandala is een symbool voor mezelf; ik weet van mezelf dat ik een laatbloeier ben en graag bloei ik op tot de bloem die mij altijd raakt door haar kunstige schoonheid!:-)”

Mariëlle

“Ik heb weer een duidelijke richting gevoeld en merk dat ik op de goede weg zit. Dat is leuk en fijn om te ervaren. Je hebt echt veel te bieden voor wat betreft de interpretatie van de mandala, echt een hele welkome aanvulling!”

Deelnemer

“Bewustwording van het manifesteren van je onderbewustzijn en hoe belangrijk het is om de manifestatie weer los te laten. Dankjewel!!!!” “Ik vond het wel fijn om te doen en het op deze manier tekenen vond ik heel prettig.” “De workshop Creëer je Toekomst heeft me inzicht, rust en overzicht gegeven.” “Ik vond het een leuke workshop, ik heb er een tevreden gevoel over en vind mijn tekening en zeker ook die van die anderen, verrassend.” “Deze workshop brengt je tot rust en innerlijk inzicht. Praktisch gericht en het doen zijn de leuke ingrediënten. Het enthousiasme en de inspiratie van Jorinde geeft dit alles een geweldige ervaring! Bedankt!” “Ik heb genoten van de workshop. Het was veel leuker dan verwacht” “Een hele leuke workshop en supermooi hoe je de mandala als middel inzet om mensen uit te nodigen om stil te staan bij hun toekomst. Het is toegankelijk, leuk en plezierig. Als deelnemer nodigt dit mij uit, omdat soms over de toekomst nadenken lastig is.” “Als ondernemer ben ik altijd druk zoals velen. Deze workshop gaf mij weer even de rust om eens even te aarden. De workshop heeft mij richting gegeven om mijn ideeën en plannen op papier te zetten en mij hieraan te herinneren.”

Diverse deelnemers

Meld je nu aan en

Creëer vanuit je hart

Wil je weten wat jouw hartsverlangen is? Wil je dit op een leuke en creatieve manier zichtbaar maken? Wil je leren hoe je voor altijd hartsverlangen helder kunt krijgen? Ben jij klaar om je hart te volgen? Maak dan nu gebruik van dit unieke aanbod van € 55. Meld je nu aan voor de Online Workshop Creëer je toekomst en volg voortaan je hart. Je wordt naar de aanmeldpagina geleid. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging. Betaling dient voorafgaand aan de workshop te zijn voldaan.

Translate »