Heb jij jezelf weleens de liefde verklaard? Als we het hebben over ‘een betere wereld begint bij jezelf’, dan is mijn visie dat we eerst onszelf ongelooflijk lief mogen hebben. Ergens onderweg in ons leven vergeten we soms wat het is om van onszelf te houden. Daarvoor kan De Liefdesverklaring een nieuw begin zijn. Een document waarin je jezelf de eeuwige liefde verklaart. Maar hoe beloof je trouw aan jezelf? Hoe schrijf je zo’n liefdesverklaring? Dat weet je zodra je het werkboek gaat invullen. Laat je gegevens achter en ontvang direct het werkboek helemaal gratis! Een prachtig cadeau aan jezelf.

Download De Liefdesverklaring

Je wordt geleid naar een formulier, waarna je De Liefdesverklaring kunt downloaden. Met het invullen van je gegevens ga je automatisch akkoord met het ontvangen van mailings en ben je op de hoogte van het privacy statement van JorInspiration.

Ontspan… en visualiseer

Speciaal om in de juiste ‘mood’ te komen is er een visualisatie voor je hart, zodat je je hart kunt openstellen om een hele liefdevolle Liefdesverklaring aan jezelf te schrijven. Ga zitten en luister naar de visualisatie. Begin daarna met schrijven. Tip: Het helpt als je voor jezelf jouw liefdesverklaring opneemt met bijvoorbeeld je telefoon. Ook op die manier spreek je jouw liefde uit naar jezelf. Beluister jouw eigen opname regelmatig om jezelf eraan te herinneren hoe belangrijk die zelfliefde is.

Liefdesliedjes… voor jezelf

Luister voortaan eens anders naar liefdesliedjes en buig de tekst om naar jezelf. Zing dit liedje eens voor jezelf in plaats van gericht op een ander.  Een directe boost om meer van jezelf te houden. Want doordat je jezelf toezingt, komt jouw eigen stemgeluid via je oren weer terug in je lichaam, dat merendeels uit water bestaat. En water geleid, dus jouw mooie woorden resoneren  op die manier in je hele lichaam. Zoek maar eens mooie liefdesliedjes op en buig de tekst om naar jezelf.

Translate »