Lieve hardwerkende vrouw

Ben je altijd druk druk druk?

 Heb je alles eigenlijk wel voor elkaar, maar mis je toch nog ‘iets’?

 Heb je nauwelijks tijd voor jezelf omdat je druk bent met werk, familie en vrienden?

 Heb je soms het gevoel dat je overal tekort schiet?

 Vind je het moeilijk om nee te zeggen? 

 Kortom, sta je altijd klaar voor anderen, maar vergeet je jezelf? 

 

kom dan naar

De Dag van de liefde

op zondag 21 juli 2019

LET OP: Aanmelden is niet meer mogelijk!

Wil je een andere keer meedoen?

Stuur dan een e-mail naar info@jorinspiration.com

Wat gaan we doen

Tijdens De Dag Van De Liefde gaan we werken aan liefde. Liefde is namelijk een werkwoord. En het is dus van belang dat je investeert in jezelf, jezelf liefhebt, zoals je je familie, vrienden, partner of kind(eren) liefhebt. Als jij niet lief bent voor jezelf, waarom zou een ander dat dan zijn? En hoe kan een ander jou liefhebben, als jij het zelf niet eens kunt? Tijd om daar verandering in brengen. Jij bent namelijk licht en liefde en kunt zoveel meer voor jouw omgeving betekenen als je echt volledig jezelf omarmt en liefhebt.

Doe je mee? 

Het is een dag met een hoge interactie. We doen oefeningen die jou helpen om jezelf in acht te nemen en er toch voor anderen te kunnen zijn. We maken gebruik van eeuwenoude systemen en technieken om jou te laten ervaren hoe het is als je bij jezelf kunt blijven. Tijdens deze Dag Van de Liefde gaan we met de volgende onderwerpen aan de slag.

 

Basis

De basis van zelfliefde zit ‘m in jouw basis. Hoe is jouw basis? Voel je je veilig? Voed je je met de juiste dingen? Sta je met twee benen op de grond?

Bekijk onderaan de pagina Inspiratietip #1
over Voeding 

Creatie

Emotie is niets anders dan ‘energy in motion’ met andere woorden: creativiteit. Hoe kun je deze inzetten om liever te zijn voor jezelf?

 Bekijk onderaan de pagina Inspiratietip #2 over Creativiteit

 

Pracht

Met pracht bedoelen we jouw kracht in de mooiste vorm. Wie ben je? Wat wil jij uitstralen? Hoe kun je dat vanuit liefde voor jezelf doen? 

Bekijk onderaan de pagina Inspiratietip #3 over Pracht

 

Verlangen

Jouw hart is je leider. Soms vergeten we dat en bemoeit ons hoofd zich ermee. Hoe kun je weer vanuit je verlangen gaan leven? 

Bekijk onderaan de pagina Inspiratietip #4 over Verlangen

Expressie

Jij bent de enige die kan aangeven wat er in jou speelt. Maar hoe zorg je dat je duidelijk maakt wat jij wilt? Hoe geef je uiting aan je verlangens?

Bekijk onderaan de pagina inspiratietip #5 over Expressie

 

Visie

Niet iedereen weet goed wat hij wil. Toch zijn we hier allemaal met een doel. Wat wil jij graag bijdragen aan de wereld? Vanuit liefde?

Inspiratietip #6
over
Visie volgt binnenkort

Spiritualiteit

Wij zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring. Hoe kan spiritualiteit jouw wegwijzer zijn om lief te zijn voor jezelf?

Inspiratietip #7 over Spiritualiteit volgt binnenkort

Zelfliefde

Aan het einde van deze dag heb je alle tips en tools in handen om je leven te leiden vanuit je hart, met compassie en liefde voor jezelf. 

Inspiratietip #8 over Zelfliefde volgt binnenkort

 

Bonus

een tas vol zelfliefde 

Je ontvangt een tas vol zelfliefde. Hierin zitten mooie producten en kortingsvouchers die jou ondersteunen om liefdevoller te zijn voor jezelf.

Natuur | Dansen | Lachen |  Zingen | Tekenen | Visualiseren | Mediteren


Wie is Jorinde

 Jorinde Boekholt coacht sinds 2010 mensen om hun hart te volgen. Ze is single mama van een dochter Gaia en is altijd als (freelance) office manager werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ze groeide op met spiritualiteit en weet al van kleins af aan hoe je kunt werken met energie. Als klein kind ‘zag’ zij meer dan de gemiddelde mens, maar kon hier toen niet zoveel mee. Ze is geïnspireerd en begeleid door wijlen mevrouw Zohra Noach. Pas na een burn out en een flink aantal trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft zij haar gaven weer bewust ingezet. Ze is NLP Practititioner en volgde onder andere een aantal trainingen bij Anthony Robbins. Jorinde heeft een passie voor spiritualiteit, natuur en creativiteit: dansen, tekenen, schrijven en pianospelen. Tijdens de dag van de liefde zullen deze vormen dan ook ingezet worden om een boost te geven aan zelfliefde.  Als geen ander weet Jorinde hoe belangrijk het is om lief te zijn voor jezelf. Ze support al haar hele leven vrouwen om hier bewust van te worden. Samen met haar team kijkt ze dan ook heel erg uit je te verwelkomen op de dag van de liefde.

  

Wil jij graag aan de slag met meer zelfliefde? Maak dan gebruik van dit unieke aanbod van € 67. Meld je nu aan voor De Dag Van De Liefde. Je wordt naar de aanmeldpagina van ‘Intuitive Creator Academy’ geleid. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging. Betaling dient voorafgaand aan het evenement te zijn voldaan.

LET OP: Aanmelden is niet meer mogelijk!
Wil je een andere keer meedoen?
Stuur dan een e-mail naar info@jorinspiration.com

 sprekers

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt begon haar werkleven als office manager en startte na een burn-out met JorInspiration. Zij is helderziend, heldervoelend, helderhorend, coach, NLP Practitioner en ervaringsdeskundige en neemt je mee in de wereld van werken met energie en creativiteit. Haar missie is om mensen hun hart te laten volgen.

Informatie over

De Dag Van de Liefde

Zondag 21 juli 2019

10.00 – 17.00 uur

Hof van Barlo in Groenekan

 

           Natuur | Dansen | Lachen |  Zingen | Tekenen | Visualiseren | Mediteren

Aan het eind van de dag van de liefde

Weet je hoe je moet aarden en hoe het met jouw basis is

Weet je hoe je je creativiteit kunt inzetten om liefdevol naar jezelf te zijn

Weet je wat jouw pracht is

Weet je hoe je vanuit verlangen kunt leven

Weet je hoe je uiting geeft aan jouw verlangen

Weet je wat jouw visie is

Weet je hoe je spiritualiteit kunt inzetten voor meer zelfliefde

Heb je ervaren hoe het is om lief te zijn voor jezelf

Heb je mooie verhalen gehoord

Heb je een tas vol zelfliefde met tips en tools en mooie producten en diensten

Heb je een manier gevonden die jou helpt om vanuit liefde voor jezelf en anderen te leven

wees lief voor jezelf daarna voor de ander

 

Een investering in jezelf Uniek aanbod

Deze dag is bedoeld om jou te ontzorgen en tegelijkertijd een boost te geven om jezelf meer lief te hebben: een miniretraite.  Jouw investering in jezelf is € 67. Het is een dag vol met krachtige oefeningen, tips en tools die in de coaching worden gebruikt. Daarnaast komen er inspirerende sprekers en ontvang je een leuke tas vol zelfliefde. Wil je de zomervakantie nu eens relaxt beginnen? Dan is dit je kans!

Wat zit er bij de prijs in:

Je wordt de hele dag ontzorgt

 Koffie/thee/water/lunch en iets lekkers tussendoor

 Een boel inspiratietips, tools en oefeningen die je thuis ook kunt toepassen

 Een tas vol zelfliefde  

LET OP: Aanmelden is niet meer mogelijk!

Wil je een andere keer meedoen?

Stuur dan een e-mail naar info@jorinspiration.com

Wat andere deelnemers zeggen na een activiteit van jorinspiration

“Ik uit mijn gevoelens heel weinig (mijn hart is vrij gesloten), dit wil ik veranderen door eerst mijn gevoelens aan het papier toe te vertrouwen.

Deelnemer

“Het brengt je tot rust en innerlijk inzicht. Praktisch gericht en het doen zijn de leuke ingrediënten. Het enthousiasme en de inspiratie van Jorinde geeft dit alles een geweldige ervaring! Bedankt!”

Deelnemer

Momenteel ben ik heel bewust bezig met het vinden van een baan die dichtbij mijn hart licht. De paden geven dan ook de mogelijke wegen weer. Liefde geven en ontvangen wil ik altijd een centrale plek in mijn leven laten vervullen.

Mariëlle

“Ik heb weer een duidelijke richting gevoeld en merk dat ik op de goede weg zit. Dat is leuk en fijn om te ervaren. Je hebt echt veel te bieden.”

Deelnemer

 “Ik heb genoten. Het was veel leuker dan verwacht”

“Het is toegankelijk, leuk en plezierig. Als deelnemer nodigt dit mij uit, omdat soms over de toekomst nadenken lastig is.”

“Als ondernemer ben ik altijd druk zoals velen. Deze dag gaf mij weer even de rust om eens even te aarden. Het heeft mij richting gegeven om mijn ideeën en plannen op papier te zetten en mij hieraan te herinneren.”

Diverse deelnemers

Meld je nu aan voor

de dag van de liefde 

Wil jij graag aan de slag met meer zelfliefde? Investeer dan in jezelf en koop een ticket voor € 67. Je wordt direct naar de aanmeldpagina van de ‘Intuitive Creator Academy’ geleid. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging. Betaling dient voorafgaand aan het evenement te zijn voldaan.

LET OP: Aanmelden is niet meer mogelijk!
Wil je een andere keer meedoen?
Stuur dan een e-mail naar info@jorinspiration.com

kun je niet wachten?Bekijk de inspiratietips

Translate »