Heb je al gehoord van FutureNet? Het is hét nieuwe multimediaplatform van dit moment. Alles is geintegreerd, websites, landingspagina’s, een social network, een zoekmachine en nog zoveel meer. Vele lichtwerkers en nieuwetijdsmensen zijn hier al ingestapt.

Als je zoveel jaar geleden had geweten dat Facebook zo groot zou worden, had je toen dan niet ook een aandeel daarvan willen hebben? Ik wel! En dat is ook de reden dat ik me heb aangemeld bij FutureNet.

Nu kan ik hiermee een team opbouwen, maar dat is niet mijn intentie. Het is een simpel concept. Door ongeveer 5 minuten per dag te klikken op 10 advertenties per advertentiepakket van 50 dollar, ontvang je geld. Gewoon geld? Ja gewoon geld. Doe je er meer of voeg je op een andere manier waarde toe aan het platform dan levert dat ook weer bonussen op. Interessant toch? Het geld kun je laten uitbetalen, of je kunt het investeren voor weer nieuwe advertentie pakketten. Of je kunt er bitcoins mee verdienen, dan laat je je op die manier uitbetalen. En dus met een minimale tijdsinvestering. Bijna te mooi om waar te zijn, zou je denken.

Het is geen piramidespel, want dat is illegaal. Het is een multimediabedrijf dat Facebook en Google van de troon wil stoten en daarom investeren ze nu heel veel in het platform op deze manier. Is dat een gekke manier? Ik vind van niet, omdat het erom gaat dat je elkaar op deze manier helpt en iedereen wordt er een beetje beter van. Ik geloof daarom ook in dit concept. Ik ben een mens van de toekomst. Neem alvast een kijkje in de instructies.

Vind je het interessant?

Translate »