Het is tijd voor nieuwe inspiratie. De website van JorInspiration krijgt daarom een nieuw jasje.

Over JorInspiration

Als event manager hield ik me vooral bezig met het organiseren van landelijke evenementen, maar na een tijdje kwam ik erachter dat er meer is in het leven. Na een burn-out in 2009 besloot ik mijn toenmalige werkgever te verlaten en eens goed naar mezelf te kijken en te bepalen wat ik nu echt graag wil doen. Mijn hart te volgen. Ik schreef me in voor een opleiding NLP & Communicatie en leerde daar wat ik kon doen om weer in een positieve flow te komen. NLP stond tijdens deze opleiding niet alleen voor Neuro Linguïstisch Programmeren, maar ook voor Nieuwe Levens Processen. Ik leerde op fijnere manier te leven en daarnaast mijn verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat ik doe en ben. Ik wilde graag zelf ondernemen. Iemand gaf mij het advies: “begin gewoon met iets” en zo ontstond JorInspiration.

Tot 2015 gaf ik workshops ‘Creëer je toekomst’ een creatieve workshop om meer bij je diepste wensen te komen. Inmiddels ben ik moeder geworden en merk ik dat mijn manier van werken een andere invulling mag krijgen. Inspiratie geven en ontvangen is wat ik het allerliefste doe. Met welk doel? Mensen hun hart te laten volgen.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail.

 

Translate »