Workshops

JorInspiration verzorgt workshops en cursussen voor zowel particulieren als ondernemers. Zij zet haar deskundige ervaring en opleiding NLP in als basis.  De workshops zijn geschikt voor mensen in de leeftijd van 8 – 80 jaar, want iedereen is creatief en kan leren mandala’s te tekenen. De workshops lenen zich uitstekend voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of heisessie en zijn ook geschikt voor kinderen.

Workshop Creëer je toekomst

JorInspiration geeft sinds 2010 workshop creëer je toekomst, waarbij door menigeen het pad voor de toekomst is verbeeld in een tekening. De mensen geven steeds weer aan dat er ook daadwerkelijk stappen zijn gezet op hun pad. De workshops Creëer je toekomst zijn dus geschikt voor het maken van plannen voor de toekomst en geven je daardoor rust, omdat je weet wat je wilt. Lees meer

Bekijk een aantal tekeningen die in de afgelopen jaren zijn gemaakt door de deelnemers hier.

Workshop tijdens events

Je kunt JorInspiration inhuren voor het verzorgen van een workshop op jouw event. Je deelnemers eens iets nieuws en verrassends laten doen, waarbij ze ook nog inzicht kunnen krijgen in hun wensen en dromen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: info@jorinspiration.com.

Workshop voor ondernemers

Als ondernemer weet je vaak welke richting je op wilt met je bedrijf. Maar weten je medewerkers, klanten en leveranciers dat ook? Voldoen zij aan je kernwaarden en heb je deze weleens visueel gemaakt? 70% van Nederland heeft een voorkeur voor een visuele benadering. Zij zien plaatjes in plaats van tekst en als ondernemer kun je daar handig gebruik van maken. Maak je visie dus visueel en teken deze. Het maakt dat je in één afbeelding duidelijk kunt maken welke richting jij op wilt met je bedrijf.

Workshop voor teambuilding

Een workshop “Creëer je toekomst” is zeer geschikt om je medewerkers of teamleden dichter bij elkaar te brengen, omdat zij inzicht krijgen in elkaars werkelijke wensen. Tijdens deze workshop wordt aandacht besteedt aan het daadwerkelijk ervaren en tekenen wat je wilt in de toekomst en kunnen de teamleden leren om hun eigen toekomst te “pitchen” aan de anderen. Dit maakt dat zij daadwerkelijk uitspreken wat ze willen en dat anderen hen kunnen helpen met het verwezenlijken van de getekende dromen.

Workshop voor coaches

Als coach zul je diverse methoden en manieren gebruiken om jouw cliënt optimaal te kunnen begeleiden. JorInspiration geeft een verdieping op coaching door haar manier van coachen te leren aan andere coaches. Er wordt antwoord gegeven op de vraag hoe je je cliënt kunt coachen door het inzetten van het middel mandala tekenen.

Inhoud van een workshop

Stel jij jezelf weleens de vraag hoe jouw toekomst er over vijf jaar uit ziet? Of ben je zoekende naar wat jouw wensen zijn voor de toekomst?

Mindmappen en/of een moodboard maken herken je wellicht! Het tekenen van een mandala is een krachtig middel om tekenen meer duidelijkheid te krijgen over wat je wilt.

Wanneer je aan het tekenen bent gebeurt dat voor 80% onbewust. Hoe rationeel je ook bezig denkt te zijn, in feite gebeurt er tijdens het tekenen iets heel anders. Je onbewuste, je ware ik, begeleid je en houd je een spiegel voor van datgene wat jij graag (onbewust) wilt. Een prachtige methode om jezelf te laten zien wat je in je hebt en waar je naartoe wilt. En dat, terwijl je, helemaal in het hier-en-nu aanwezig bent tijdens het tekenen.

Het woord Mandala is een heilige cirkel en symboliseert het volledige, de bevatter van essentie. Het symbool is in alle tijden en culturen te vinden. Je gaat automatisch terug naar je eigen stiltecentrum en kunt van daaruit creëren. Door het tekenen van mandala’s creëer je rust in jezelf. Psycholoog Carl Gustav Jung ontdekte dat mensen die in een belangrijk veranderingsproces zaten, vaak tekeningen maakten waardoor ze meer houvast hadden en waardoor datgene wat diep in hen aanwezig was tot uiting kon komen. Jorinde combineert het tekenen van mandala’s met focus op de toekomst.

Tijdens de workshop focus je op je ambities, op je toekomst. Daarbij maak je gebruik van het tekenen van een mandala als middel. Door het tekenen van een mandala breng je focus aan op wat jij wilt en waar je naartoe gaat. Jorinde daagt je uit om na te denken over je toekomst en deze op een creatieve manier visueel te maken. Dat ga je dus doen, tekenen. Tekenervaring is niet nodig. JorInspiration creëert een veilige omgeving waarin dat wat jij doet altijd goed is en je even alle rust hebt om jouw wensen of dromen te verbeelden.

Aan het eind van de workshop:

  • weet je meer over mandala’s en hun betekenis;
  • weet je hoe je door middel van tekenen meer kunt focussen op wat je wilt;
  • heb je ervaren hoe je kunt creëren vanuit intuïtie;
  • heb je het plezier en de rust van het creëren ervaren;
  • heb je altijd jouw toekomstbeeld bij de hand;
  • heb je met je de andere deelnemers kunnen uitwisselen wat je wilt, want als je uitspreekt wat je daadwerkelijk wilt, zullen er deuren voor je opengaan en kunnen anderen je helpen met het verwezenlijken van jouw dromen.

De volledige workshop duurt gemiddeld 3 uur en je investering is € 65,45 inclusief BTW per persoon. Het is mogelijk om workshops op maat te verzorgen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Reacties op workshops

“Heerlijk om weer even creatief bezig te zijn en net als vroeger gewoon te tekenen.”

“Ik kreeg “spontane” inspiratie tijdens ’t tekenen, heerlijk.”

“Nieuwe inzichten tijdens tekenen, leuke verrassing!”

“Verrassend om te zien wat er uit je handen komt als je intuïtief gaat tekenen”

“Heerlijk om te doen, focus”

“Ontspannend om te tekenen”

“Het valt beter op zijn plaats dan verwacht!”

“Ontspanning, rust, inzicht in wat echt belangrijk is voor mij en daardoor ook overzicht.”

Translate »