Workshop 7-4-2011

De workshop Creëer je toekomst III op 7 april 2011 was een hele stille beleving. De deelnemers creëerden hun toekomst in een mandala en vertelden hun persoonlijke verhaal bij de tekening. Tijdens het tekenen was het gedurende een uur echt muisstil. Voor het eerst was het merendeel van de deelnemers dit keer man.  Het was mooi om te merken hoe open ze waren over wat ze bezig hield en waar ze naartoe wilden in de toekomst, zowel privé als zakelijk.

Enkele reacties naar aanleiding van de workshop:

“Deze workshop brengt je tot rust en innerlijk inzicht. Praktisch gericht en het doen zijn de leuke ingrediënten. Het enthousiasme en de inspiratie van Jorinde geeft dit alles een geweldige ervaring! Bedankt!”

“Ik heb genoten van de workshop. Het was veel leuker dan verwacht”

“Een hele leuke workshop en supermooi hoe je de mandala als middel inzet om mensen uit te nodigen om stil te staan bij hun toekomst. Het is toegankelijk, leuk en plezierig. Als deelnemer nodigt dit mij uit, omdat soms over de toekomst nadenken lastig is.”

“Als ondernemer ben ik altijd druk zoals velen. Deze workshop gaf mij weer even de rust om eens even te aarden. De workshop heeft mij richting gegeven om mijn ideeën en plannen op papier te zetten en mij hieraan te herinneren.” 

Hieronder vind je enkele resultaten van de tekeningen.

    

  

 

Translate »