Wow! Mijn vorige blog “Spiritualiteit: zweverig?” riep op Linkedin 62 reacties op bij de groep Spiritueel Ondernemers Netwerk. Het is fijn dat zo’n netwerk bestaat. Toch had ik nooit zoveel reacties verwacht. Heel leuk om te merken dat meer mensen mijn gevoel delen.

Naast het schrijven van blogs ben ik druk bezig met het werven van deelnemers voor de diverse workshops die ik organiseer. Hoe vaker ik vertel wat ik doe, hoe enthousiaster ik er zelf over word. Dat heeft zeker te maken met de feedback en vragen die ik krijg. Het is een bepaalde flow en dat is echt fantastisch! Zelfs de meest sceptische mensen zijn bereid te luisteren naar mijn verhaal en dat verbaast me enigszins. Natuurlijk fijn dat mensen er blijkbaar wel voor open staan om nu eens op een andere manier te kijken naar hun toekomstplannen in combinatie met creativiteit.

Afgelopen zondag was de eerste Inspiratie IK Middag, een heerlijke zonnige middag waarin we een kennismakingsspel deden, een tekening voor de toekomst maakten en ervaringen met elkaar deelden. Wil je een indruk krijgen van deze middag? Klik dan hier.

Op dit moment richt ik mij volop op de twee aankomende weken. Namelijk cursus geven in de Ardennen bij Vakantie Anders. Dat worden vast twee hele leuke weken. Ik ga met een aantal mensen in op de kunst van het mandala tekenen. Deze mandala’s kunnen een grote bijdrage leveren aan de veranderingsprocessen in je leven. In hoeverre je open staat voor het ondersteunen van je verandering door creativiteit, is natuurlijk altijd aan jezelf. Ik ben heel benieuwd wat de mensen bij Vakantie Anders voor moois zullen gaan maken. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om de deelnemers te laten beleven hoe ze rust en focus kunnen beleven door het tekenen van de mandala’s. Natuurlijk schrijf ik een kort verslag van mijn ervaringen bij Vakantie Anders.

Translate »