Vandaag heb ik met mijn Chakra Challenge alle focus gelegd op het tweede chakra, het sacraal chakra en dus de kleur oranje. En ook op oranje voeding zoals wortels en mandarijnen. En toen ik een workshop stembevrijding deed stonden daar deze prachtige oranje bloemen. Ik had voor de gelegenheid ook oranje oorbellen in en heb mijn aandacht bewust laten gaan naar alle emoties die ik voelde. En naar mijn creativiteit. Er gebeurden wonderlijke dingen, die ik eerder niet zo had opgemerkt. Ik sprak vanuit m’n intuïtie (gut feeling) een aantal dingen hardop uit en ze bleken recht in de roos. Dit deed ik voorheen niet zomaar. Ik heb denk ik heel lang m’n mond gehouden, voor de goede lieve ‘weet ik veel wat’, dus nu tijd om me te uiten, dankbaar voor de inzichten die het me geeft op deze manier 🧡.

Voor de gelegenheid nam ik een stukje ‘zang’ op waarin ik de tekst van het liedje All of me van John Legend ombuig naar een liefdesliedje voor jezelf.

Translate »