Stralen maar!! Vandaag dag drie van mijn eigen Chakra Challenge. Mijn lieve dochter Gaia was er weer en wat is ze toch een zonnestraaltje ☀️. Vandaag heb ik me op het derde chakra gefocust, ook wel solar plexus genoemd. Ik zie het als de zon in mezelf, die mag stralen, die staat voor eigenwaarde en ik heb me afgevraagd wat ‘ik kan’ en ‘ik wil’. Heerlijk al dat geel! We aten gele voeding. We hadden allebei gele kleding aan. Ik vulde mezelf met meer eigenwaarde en zelfvertrouwen en merkte dat zeker in de interactie met m’n lieve peuter er al iets veranderde, ik kwam duidelijker over. We hebben gele dingen gegeten vandaag en allebei kleding aan gehad met geel erin. Leuk om haar ook hierin mee te nemen. Maar ze heeft zelf weinig ‘challenge’, bij haar is het allemaal nog zoals het mag zijn. Kan ik me dus mooi aan spiegelen en het me weer her-inneren.

Staan voor jezelf, dat is een thema bij mij, maar ook daarin voel ik steeds meer stevigheid. Fijn! Dat er maar veel blijdschap mag zijn en dat zonnetje (in mij) mag blijven stralen 💛.

Translate »