“Vandaag is zo’n dag, dat ik eigenlijk zoveel wil vertellen, maar ik durf het niet…”

Zo begint mijn eerste podcast die ik afgelopen vrijdag heb ingesproken. Het was de eerste keer dat ik een lang bericht aan mezelf insprak en er kwam zo’n inzicht ineens. Ik sprak het in vlak voordat ik ging slapen op de dag dat ik me bezighield met m’n Keel-Chakra. Ik focuste me op ‘uitspreken vanuit m’n hart’, maar kwam ook tot de conclusie dat ik soms misschien beter even stil kan zijn. De kleuren lichtblauw/turquoise kwamen overal voorbij die dag en ik heb m’n edelstenen er ook weer bij gepakt. Ik vergeet ze soms helemaal, maar al vanaf dat ik een klein kindje ben verzamel ik stenen, heb een hele verzameling van alle reizen in binnen- en buitenland tot nu toe. Deze dag was er een met mixed feelings.

En in het verhaal kwam ik niet op één van de elementen, namelijk ‘lucht’… het gekke is dat lucht mijn ‘element’ is als het gaat om sterrenbeelden (boogschutter).

Het luchtte wel op om uit te spreken wat er op m’n hart lag. Bijzonder om deze ChakraChallenge zo intens te beleven.

Het verhaal duurt 15 minuten, dus dan weet je even wat je kunt verwachten. Had geen idee om het in te korten of uit te schrijven. Het is de bedoeling dat ik het uitspreek en juist niet opschrijf deze keer. Het komt zoals het komt en het gaat zoals het gaat. 💙

Beluister de podcast hieronder.

Translate »