Deze laatste dag van mijn #ChakraChallenge stond in het teken van contact met mijn hoger zelf, mijn eigen-wijsheid, mijn mogelijkheden, mijn inspiratie. Op deze dag focuste ik mij daarop en op de kleur paars, mijn lievelingskleur. Ik merkte bij mezelf dat ik al veel te lang te weinig paars in mijn omgeving heb. Het is bijna nergens te vinden in mijn interieur bijvoorbeeld, maar gelukkig is er altijd mijn prachtige amethist. Die kreeg ik voor mijn 30e verjaardag en staat op een mooie plek in mijn woonkamer. Op deze dag zag ik gelukkig wel wat paarse bloemen en ik kon me wonderbaarlijk goed focussen op mijn werk. En mijn paarse Dopper herinnerde mij aan water drinken, voor meer zuiverheid. Ook kwam ik een instructiemap tegen, voor het tekenen van mandala’s, in het paars.

Zoals jullie konden lezen in mijn eerdere blogs over mijn #ChakraChallenge had ik best wat doorbraken in de afgelopen week en het was dus fijn om te werken dat ik in de energie van mijn kruinchakra voelde en wist dat alles oké is, dat er rust en ruimte is om te doen wat ik hier mag doen. Om te geven wat ik heb te geven. Sinds ik weer verder ben gegaan met ondernemen en JorInspiration en daar weer echt voor koos, maak ik weer prachtige dingen mee. Ik was vergeten hoe fijn dat is en weet nu waarom het goed is om daarmee verder te gaan. Ik werk momenteel keihard aan een online programma. Zie het als een lesmethode met modules en lessen die gaan over energie, chakra’s, mandala’s, intuïtie, spiritualiteit, het openen van je hart, het achter je laten van beperkende overtuigingen en het inzetten van je grootste potentie, het leven van je zielemissie en het putten van je kracht uit een oneindige bron van creativiteit. Daar is soms wat moed en lef voor nodig, onwankelbaarheid en ook zachtheid en liefde. Ook heb ik het tekenen van mandala’s weer opgepakt, zoals jullie misschien al hebben gezien. Die ervaring van het tekenen en jezelf een spiegel voorhouden, het mogen zien van je zieleroerselen en je hartsverlangen, is wat ik graag deel met mensen.

En eigenlijk doe ik mijn hele leven niet anders… Altijd ben ik al bezig geweest met de werking van energieën. Als kind had ik contact met andere wezens, soms van licht, soms van donker. Ik gaf in de tweede klas van het middelbaar al een workshop ‘Energieën voelen’ en in 5-Havo maakte ik een mini-onderzoek met als titel ‘De erkenning van paranormale ervaringen’. Para betekent overigens naast, dus naast het normale. Klinkt al heel anders dan iets buiten je of ver van je af, vind je niet?

Het was niet altijd fijn om deze ‘andere ervaringen’ te hebben, maar ik weet niet beter dan dat er meer werelden zijn, meer dimensies, dat er ook andere vormen van leven zijn hier op aarde. Velen zien deze vormen van energie (nog) niet, maar er zijn inmiddels velen die het wel zien en ervaren.

Ik heb me er bewust een periode in mijn leven voor afgesloten. Ik kon het niet aan, durfde het niet aan, als klein kindje was het teveel. Sinds mijn burn-out in 2009 is die sluier weer wat opengetrokken en inmiddels kan ik weer varen op mijn intuïtie en hoop ik anderen te kunnen leren wat dat is. Inmiddels zijn er al een aantal leuke dingen op de wereld gezet daardoor:

⚛️ De Liefdesverklaring (aan jezelf). Een werkboek waarmee je leuke vragen beantwoord over jezelf en waarmee je jezelf eeuwige trouw kunt beloven. Omdat ik geloof dat het daarmee begint. Het is helemaal gratis van mij voor jou.

⚛️ De workshop Creëer je toekomst. Er staan er nu een aantal gepland en op 1 juli 2018 is het een speciale dag want dan bestaat JorInspiration 8 jaar.

⚛️ Binnenkort komt er ook een kort overzicht van 7 stappen om je intuïtie te versterken, als voorproefje op mijn online programma. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden.

⚛️ En ik heb plaats voor een 1 op 1 traject van 1 persoon gedurende een halfjaar waarin ik je persoonlijk coach, zodat je jouw zielemissie helder gaat krijgen en stappen gaat zetten om jouw dromen waar te maken. Hierover houd ik je graag op de hoogte. Het wordt een bijzondere ‘reis’ die we dan gaan maken. Wil je hierover meer informatie? Stuur me dan een mail.

Mijn diepste wens is dat ik mensen mag begeleiden die graag alles uit zichzelf willen halen, hun potentie volledig willen inzetten voor een groter geheel. Waarin de aarde naar een hoger plan gebracht wordt en waarin ook die mensen anderen weer kunnen inspireren om te gaan voor hun zielemissie.

Voel je vrij om deze blog te delen. Of je aan te melden voor mijn updates. Ik houd je graag op de hoogte van mijn ontwikkelingen.

🙏 ⚛️ 💜

Translate »