Het afgelopen jaar (2019) was voor mij de heftigste rollercoaster ooit. Diepe dalen en hoge pieken (en niet eens die op de kerstboom). Wat een jaar! Even op een rij… voor wie het weten wil.

Begin dit jaar zat ik krap bij kas en had ik even geen idee wat ik daaraan ging doen. Ik zat slechter in m’n vel dan ooit. Voelde me verdrietig en zag even geen toekomst meer voor mezelf.

Ik ging volop aan de gang met mijn innerlijk kind en daar maar eens naar leren luisteren.

In januari tekende ik mezelf in een diamant en nam ik het besluit om naar Anthony Robbins – Unleash The Power Within te gaan. Ik dacht toen nog: dit moet ik overleggen met iemand… maar als snel kwam het besef, met wie? Met niemand dus, ik bepaal zelf. Een gekke gewaarwording dat ik dacht iemand nodig te hebben om een beslissing te nemen.

En ik had nooit gedacht dat dat het begin was van een goede relatie met mezelf aan gaan. Die was namelijk nog niet zo best. Het is bijzonder wat er in een jaar allemaal kan ontstaan en ook kan gaan. Ik heb me op vele momenten eenzaam gevoeld (ook al weet ik dat ik dat niet ben), de relatie aangaan met jezelf is ook iets van jezelf alleen en van niemand anders. Ik heb me teruggetrokken en ben me gaan richten op de dingen waar ik echt blij van werd. Niet meer confirmeren aan wat anderen willen (van mij) en wat is dat leerzaam geweest… het was zeker niet makkelijk… we zijn gewend om pijn te vermijden, maar deze keer wist ik, ik heb die pijn te doorzien en voelen, zodat ik weet wat erachter ligt voor bijzonders en wow wat heb ik mooie ontdekkingen gedaan:

Dus ik ging naar Anthony Robbins, de coach die ik al zo’n 10 jaar volg, maar nooit live had gezien. Ik liep diezelfde avond al op hete kolen, letterlijk. De rest van de dagen waren extreem gaaf!

Daarna naar Power to Achieve van Andy Harrington, over spreken in het openbaar en over je leven transformeren. Oefenen, oefenen, oefenen in zelfliefde. Ook al zo gaaf.

Vervolgens naar Anthony Robbins in Amsterdam – Business Mastery. Daar gingen m’n ogen nog meer open. Wat een ongelooflijke mooie mensen en initiatieven zijn er toch in de wereld en wow, welke mogelijkheden heb ik daarin. Ik kwam erachter dat ik het mezelf makkelijk of moeilijk kan maken (in dat laatste ben ik best goed geweest) en ik was na die week vol inzichten in een klap van m’n financiële onzekerheid af. Ik ging mezelf voor het eerst op waarde schatten.

Ik organiseerde De Dag Van De Liefde, waar niemand zich voor aanmeldde, maar wat een rijkdom. Dit ging over mezelf! Iedere dag mag De Dag Van De Liefde zijn, voor mij. De laatste mail die ik schreef ging over verslavingen en jemig wat ik heb ik daarover veel geleerd. Mijn eigen verslavingen (zorgen voor anderen) kon ik hierdoor transformeren en ook de angst die eraan ten grondslag ligt.

Ik ging naar David Wolfe, een seminar over gezonde voeding en wat de natuur ons allemaal te brengen heeft, ook deze man volg ik al jaren. Heel tof om hem even de hand te schudden en vragen te stellen over de relatie van eten met de chakra’s.

Ik werkte ondertussen als office manager en proces optimalisator voor hele mooie klanten en heb onwijs genoten van m’n tijd daar en ik heb met ongelooflijk lieve mensen samengewerkt. Voor het eerst echt vanuit vertrouwen en vanuit vrijheid, als free-lancer.

Ik deed m’n verhaal en deelde mijn inspiratie en zang tijdens SpeakUP! een platform voor beginnende sprekers met mooie verhalen.

Ik heb een hele fijne vakantie in Egypte gehad met m’n kleine lieve Gaia. Ze is m’n grootste drijfveer, m’n alles en degene waarvoor ik graag een voorbeeld wil zijn. Ze heeft het soms best te verduren gehad met een moeder die af en toe brak van verdriet of uitbarstte vanuit onmacht. Wat is ze een heerlijk en wijs kind, mijn lieve kleutertje.

Toen nog naar A Factor van JosephMcClendonIII, waar ik m’n grootste angst (die van verlies) aankeek en er doorheen kon gaan. Veel mensen weten niet dat dit allemaal in mij speelde en veel mensen gaan er ook niet zo diep op in, voor mij werkt het helend en ik ben dus heel blij dat ik het heb gedaan.

Ik was altijd keihard voor mezelf en mijn bestaan hing af van (zorgen voor) anderen. Het afgelopen jaar heb ik dat dus niet gedaan en dat zal wellicht voor sommigen gek zijn geweest. Ik zal ook niet altijd aardig of attent geweest zijn, of gewoonweg afwezig, voor mij was het nodig om te weten wie ik ben zonder hulpverlener te zijn of zonder me aan te passen aan anderen.

Er ontstonden nieuwe verbindingen met mooie mensen en bovenal die met mezelf is nu beter dan ooit.

Jarenlang heb ik geleefd voor anderen, vooral op emotioneel vlak. Dit jaar stond in het teken van mijzelf. En dat kan ik iedereen aanraden. Na al het geworstel en geploeter en ook eindelijk eens dankbaar kunnen zijn voor wie ik ben ga ik dit jaar afsluiten en neem ik alle goede en mooie dingen mee naar 2020. De ballast en oude shit laat ik in 2019.

Komend jaar staat in het teken van plezier en het podium op!

Ik heb me aangemeld voor een mastermind om mijn verhaal nog beter te presenteren.

In maart sta ik met een theatergroep in de stadsschouwburg met een voorstelling over vrouwen en zelfregie.

Ik won tijdens de terugkomdag van A Factor een training storytelling en coaching van Nederlands beste public speaker. Ik kijk er naar uit!

Mijn workshop ‘Creëer je toekomst’ mag internationale bekendheid krijgen, omdat het een mooie manier is om te manifesteren wat je wilt. Tekenen met intuïtie en intentie is jezelf toegang geven tot je hogere zelf en van daaruit informatie ‘downloaden’ op papier, zodat je zeker weet dat het goede doet voor jou.

Ik ga weer naar een aantal mooie trainingen toe, gewoon omdat ik altijd wil leren en ik daar likeminded mensen ontmoet.

In juli 2020 bestaat JorInspiration 10 jaar en dat wil ik graag vieren met een dag waarin we onze successen gaan vieren. Wie het leuk vindt me hierbij te helpen, is van harte welkom.

Ik barst sowieso van de ideeën en kan ook daarbij veel hulp gebruiken. Alles gericht op zoveel mogelijk mensen te leren over zelfliefde en intuïtief creëren. De werking van energie, je creatievermogen, je manier van communiceren, manifesteren en je potentieel ten volle benutten.

Al deze dingen wil ik graag aan bod laten komen in 2020. Let it be Joyful! Ik heb zin in 2020!

Maak een prachtjaar van 2020 en mocht je inspiratie nodig hebben? Je weet me te vinden.

Liefs,

Jorinde

 

#JorInspiration #2020 #CreeerJeToekomst #DeDagVanDeLiefde #CelebrationCircus #DeLiefdesverklaringAanJezelf #Feest #Joy#Inspiratie #Ochtendritueel #10jaar #Mandala #Chakra #WerkingVanEnergie #Manifesteren #Plezier #Podium #PublicSpeaking #Zingen #Zelfliefde #Liefde #Stralen #Verbinding #HogerZelf #VollePotentieelInzetten

Translate »