Deze dag liep anders dan ik had gedacht. Vlak na Power to Achieve van Andy Harrington ‘downloadde’ ik een evenement: De Dag Van De Liefde. Een dag die gaat over écht lief zijn voor jezelf.

Ik maakte een filmpje van de ‘downloads’ over het evenement en vroeg om hulp bij de organisatie. Een aantal hele lieve dames leek het een leuk idee om hieraan mee te werken. We hebben elkaar al dan niet live ontmoet en ik heb enorm veel gehad aan hun support en hulp. Het ‘downloaden’, vormgeven en maken van deze dag was echt superleuk om te doen. Ik heb er heel veel plezier in gehad. Ze zeggen wel dat het doel niet het belangrijkste is, maar de weg er naartoe. Er waren uiteindelijk 0 aanmeldingen voor deze dag. 

Auch 😆. Pijnlijk? 

Niet echt! Het gaf me rust. Een beetje jammer was het natuurlijk heus wel, maar nu kon ik twee dingen doen: balen en in de put gaan zitten óf bedenken wat er anders zou kunnen. 

Ik weet dat ik wat laat begon met de organisatie en ik weet ook dat het vakantieperiode is, dus dit waren al leerpunten. Ook weet ik nu dat ik m’n doelgroep nóg beter kan omschrijven. Verder is focus nogal belangrijk en ik had nog een training van een week tussendoor, waar ik (uiteraard) ook weer allemaal ideeën kreeg. 

Ik heb een paar dagen voor de De Dag Van De Liefde besloten om het uit te stellen. Ik kon de locatie nog cancellen en heb het geweldige A-TEAM op de hoogte gesteld dat het nu niet door zou gaan. We zouden aanvankelijk als team alsnog bij elkaar komen, maar ik heb ook dat niet door laten gaan. Natuurlijk ben ik ze superdankbaar en heb ik meteen de inhoud van de ‘Tas vol Zelfliefde’ naar ze opgestuurd als bedankje 🙏💜. 

Waarom ik het makkelijk kon laten voor wat het is? Ik zat een beetje vol, met werk, met gedachten, met alles wat er nog moest (van mezelf). En deze dag kon ik dus ook besteden aan iets anders. Iets fijns voor mezelf. 

Ik heb onwijs genoten van de ‘reis’ naar deze dag. Het was leuk om vorm te geven, de video’s met inspiratietips te maken en mailings te versturen met persoonlijke belevenissen. Het voelt dus voor mij ook niet als ‘falen’ of ‘mislukt’. Voorheen zou ik tot het gaatje gaan om het willens en wetens erdoor te drukken, maar deze keer voelde het goed om het voor nu te laten voor wat het is. Eigenlijk was dat al een overwinning voor mij op zich.

Ik ben naar de sauna gegaan en heb mezelf twee behandelingen, heerlijk eten, fijne cremes en dutjes in het zonnetje gegund. Dat zou ik vaker moeten doen 😃. 

De Dag Van De Liefde was dus hartstikke geslaagd, want ik was zelf m’n eigen doelgroep voor mijn event 🥰.

En trouwens, wat in het vat zit verzuurt niet. De Dag Van De Liefde is ontstaan en zodra er een datum bekend is (wat verder in de tijd), dan hoor je het natuurlijk meteen.

Er zijn meteen alweer een boel nieuwe ‘downloads’ gekomen voor een volgende editie. Ik denk erover om er een festival van te maken voor vrouwen én mannen en er ook een SelfLoveAward aan te koppelen. Degene die het meest liefdevol is naar zichzelf die wint de award. Krijg je zin om hieraan mee te werken? Laat het me weten 😁. 

Wat zou jij het meest interessant vinden op zo’n dag? Waar zou je het meest aan hebben als het gaat om lief zijn voor jezelf? Laat het me weten in een pb of mailtje 🙏. 

💜 Liefs van een ontspannen Jorinde 💜

P.S. de foto van mij in de sauna laat ik maar even achterwege 😂. 

Translate »