Gisteren vertelde ik al even hoe het is om te starten met het tekenen van je toekomst. Vandaag ging ik naar een prachtige plek in de natuur. De plek waar ik m’n allereerste workshop ‘Creëer Je Toekomst’ gaf.  De zon scheen, kleedje mee, tekenspullen mee, picknicktafel tussen de bomen uitgezocht, water in de buurt, redelijk rustig en een mooie plek om me even af te stemmen op mezelf.

Ik luisterde naar een visualisatie en daar kwam een diamant in voor. Nog nooit eerder zo voor me gezien. Wel weet ik dat het een steen is met een hoge frequentie en als de zon erop schijnt, stralen alle kleuren van de regenboog er vanuit.

Ook zag ik m’n toekomstige zelf en dat voelde heel bijzonder, ik raakte er ontroerd van. Want daar stond ineens een koningin, met een kroon, vol liefde, stralend, ze gaf me een bol met licht, licht dat ik in m’n hart mag dragen en mag uitstralen. En ik gaf mijn angsten aan haar en kreeg er een diamant voor terug. Haar gouden kroon zat ook vol met diamanten. Ik ging voor haar op de knieën, vanuit dankbaarheid en vanuit overgave. 

Ik kreeg een duidelijke boodschap: “Het enige dat je hoeft hier op aarde is zijn wie je bent en je licht laten stralen”

Ik ben gaan tekenen, muziekje in m’n oren en gewoon maar creëren. Wat het is geworden laat ik jullie nog zien.
Wil jij weten hoe je jouw toekomst vorm kan geven? Ik begeleid je tijdens de workshop ‘Creëer Je Toekomst’ en ik laat je ervaren dat jij dit licht in je hebt en kunt stralen als nooit tevoren.

Translate »