Sophie nam op 17 november 2013 deel aan een workshop ‘Creëer je toekomst’. Hieronder lees je haar beleving.

Zolder JorInspirationVoor mij was het inkleuren van mandala’s niet nieuw, wél het zelf tekenen. Jorinde zorgt goed voor haar deelnemers. Ze werkt met kleine groepen en neemt de tijd. Zo ontstaat er een veilige sfeer waar ik me zeer prettig bij voel.

Eerst was er een voorstelrondje, wie ben je, wat doe je? Daarna een inleiding van wat de bedoeling was die middag. Jorinde vertelde dat zij vanaf haar 9e jaar mandala’s tekent. Zij legde uit wat een mandala is.

Een aantal weetjes over Jorinde en de mandala vind je hier.

Om iedereen bij zichzelf te brengen doen we een visualisatie. Door de visualisatie ben ik in staat mijn hart open te stellen. Het is een mooi verhaal. Daarna beginnen we met het tekenen van onze mandala. Het is een proces, je creëert je eigen toekomst. Door in stilte te werken komen je eigen wensen naar boven. Dit gebeurt los van wat anderen van je willen, in veiligheid en geborgenheid.

Bij mij ontstond er een kikker die staat voor mijn huidige en toekomstige transformatieproces. Later was er ook een dolfijn zichtbaar. De uitleg van de dieren werd voorgelezen. Deze teksten kreeg ik later per mail (dat is fijn, dan kan ik het nog eens nalezen).

Al met al was het een mooie middag met een tastbaar resultaat in een zeer aangename sfeer. Mocht je je toekomst willen creëren, meld je dan vooral aan!

Een vrolijke groet,

Sophie

Translate »