Heb je weleens het idee dat je in rondjes blijft draaien? Dat je vastloopt in je gedachten? Dat je soms van gekkigheid niet meer weet wat je moet doen? Of waar je moet beginnen?

Het zijn roerige tijden. In positieve zin. Het is tijd om op te schonen, lagen af te stoffen, oude jassen uit te doen, jezelf toe te staan te kijken naar wat zich binnen in jou nog wil laten zien, dat wat nog geen aandacht heeft gekregen, terwijl het dat wel nodig heeft.

Je merkt misschien dat er steeds meer deuren open gaan naar kamers waarvan je dacht dat je die allang bezocht had. Maar nee, je mag er nog een keer doorheen. Het zijn kamers uit het verleden en kamers in de toekomst. Iedere keer mag je opnieuw kiezen welke deur je open doet, of juist sluit. Het is een boeiend proces.

Alles komt voorbij
Angsten en verlangens
Pijn en plezier
Frustratie en moeiteloosheid.

Het is nu de tijd om alle angsten onder ogen te zien, erbij aanwezig te zijn en ze te omarmen en los te laten. Ook bij mij. Ze hebben me al die tijd gediend, maar ik heb ze niet meer nodig.

Wellicht herken je dit en ben je ook aan deze reis naar binnen begonnen. Een van de eerste stappen in die reis is gaan kiezen voor jezelf. Ik schreef daarvoor De Liefdesverklaring. Een online werkboek met vragen die je over jezelf kunt beantwoorden om vervolgens een prachtige liefdesverklaring aan jezelf te schrijven. Zodat jij jezelf trouw belooft en je daaraan kunt houden als je weer even aan het wankelen bent.

Deze liefdesverklaring is de eerste stap van mijn online programma en ik kon niet wachten om deze alvast te delen met de wereld. Het is als een kindje geboren en die wil je toch het liefst aan iedereen laten zien?

Doe jezelf hiermee een cadeau en download dit gratis werkboek voor jezelf. Sla het op en vul het in en je zult zien wat het met je doet.

 

Translate »