Dit jaar ga ik alweer voor de derde keer naar VakantieAnders in de Ardennen. Ik mag weer een cursus mandala tekenen geven in één van de gezellige tipi’s op het terrein. Daar kijk ik natuurlijk erg naar uit! Het is altijd heerlijk vertoeven in dat mooie stukje natuur, waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn en bovendien ook nog de mogelijkheid heeft om zichzelf te ontwikkelen en ontspannen.

Bij de cursus mandalatekenen leer je hoe je zo’n mandala (heilige cirkel) kunt ontwerpen en inkleuren. Ik geef meer inzicht in de kleuren die je gebruikt en neem je mee in de wereld van mandala’s. Ze zijn namelijk in alle culturen, tijden en naturen te vinden. Mandala tekenen geeft je energie. Het is een heerlijke manier om tot jezelf te komen en eens te kijken wat jouw ziel je voorspiegelt.

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en dit te combineren met websites en sociale media. Ik mocht de nieuwe website van VakantieAnders ontwikkelen en hoop natuurlijk dat het je inspireert om deel te nemen aan hun activiteiten.

Over de voorgaande jaren bij VakantieAnders schreef ik een aantal blogs. Klik eens op de titels hieronder om ze nog eens rustig na te lezen.

Ik mag weer…

Verweven

Spontane ontmoetingen

VakantieAnders 2010

Heb je zin in een week vol ontwikkeling, creativiteit, rust, natuur, vakantie, kamperen, heerlijk eten, ontmoeten van gelijkgestemden en genieten? In de week van 21 t/m 28 juli 2012 geef ik de cursus en ik hoop je daar te ontmoeten.

Translate »