Iemand zei het laatst tegen me toen ik een live event van Simone Levie bijwoonde. Ik volg bij haar een programma om zelf online programma’s te kunnen maken, inclusief de systemen en de techniek erbij. Het is een boeiend proces. Te beginnen met je ideale klant. Dus visualiseren maar…

In het begin denk je het gouden ei te hebben gevonden, maar na een tijdje kom je erachter dat dat het toch niet was, alsof je wordt uitgenodigd om nog een laagje dieper te kijken… als het ware in dat gouden ei te duiken en nog dieper vanbinnen te voelen wat daar aanwezig is. Wat je diepste verlangens zijn. In het begin durfde ik daar helemaal niet naar te gaan, sterker nog, ik stagneerde, want wie was ik nou om een gouden ei te vinden? Dacht ik nou echt dat ik wat te melden had? Dat ik andere mensen iets kon aanreiken? Ja, dat dacht ik inderdaad. Zelfs na bijna 8 jaar (parttime) ondernemen. Maar wat is het een mooie reis die ik maak nu ik al deze dingen aan het licht mag brengen. Ze tegen het licht mag houden en ze in het licht mag zetten. Al die schaduwkanten, mogen belicht worden. Steeds weer opnieuw. En dat voelt als een bevrijding kan ik je vertellen. Hoe meer ik aan het licht breng, hoe lichter het in mij is. En hoe meer licht ik kan uitstralen.

Wat er nodig is om niet ‘all over the fucking place’ te zijn is focus… een lichtstraal, waarmee je je licht op één onderdeel schijnt, als een zaklamp. Hoe simpel is dat eigenlijk?

Omdat ik zoveel mensen iets wil bieden, fladder ik ook erg veel in het rond. Maar juist door deze vraag kwam ik tot de conclusie dat ik echt moet focussen. Iets wat ik doe tijdens het mandala tekenen bijvoorbeeld. Dan kun je in feite ook niet anders dan focussen, doe je dat niet, dan gaat je potlood alle kanten op en dat wil je niet… Tijdens het tekenen beleef ik volle aandacht voor dat wat ik op dat moment doe. Het is in feite vergelijkbaar met mediteren, muziekmaken, sporten etc. ook dan focus je ergens op.

Focus kan ook zijn een heldere visie hebben. En die kwam naar voren toen ik mijn eigen ‘ChakraChallenge’ hield. Ik hield me zeven dagen lang iedere dag bezig met een van de chakra’s. Gewoon voor mezelf en ik vond het leuk om daarover te delen wat ik beleefde.

Het is fijn om gefocust ergens mee bezig te zijn. Op dag vijf kwam mijn visie helder naar voren. Het getal 5 is ook mijn numerologisch getal, zowel voor mijn geboorte als voor mijn pad. Het betekent mens in wording. En laat dat nou net iets zijn waar ik mij mijn hele leven al mee bezig houdt.

Mens in (bewust)wording. Wat ik doe is energie, tastbaar, zichtbaar, hoorbaar en beleefbaar maken. Zichtbaar maken door mandala’s te tekenen en vervolgens die mandala’s te interpreteren. Ik teken de mandala’s sinds mijn 9e jaar en heb mijzelf sindsdien ook door allerlei levensprocessen heen getekend. Tekeningen kun je ook met een intentie maken. Intentiemandala’s. Ik deed dit een aantal keer en telkens werden de intenties realiteit. Het is bijzonder om te merken dat je dus intenties kunt tekenen die later uitkomen.

Dat is ook precies wat ik mensen laat ervaren tijdens de (online) workshop Creëer je toekomst.

In mijn online programma zullen de andere aspecten van energie zichtbaar, voelbaar, hoorbaar, beleefbaar maken ook meegenomen worden. Het is een online programma dat gaat over intuïtief creëren, op meerdere manieren. Ik kijk er nu al naar uit om dit aan te bieden. Vooral ook omdat ik onder andere aan mensen ga leren hoe ze hun tekeningen kunnen interpreteren, door vragen te beantwoorden in een werkboek en te leren over, chakra’s, de kleuren en hun betekenis.

Feestje: JorInspiration bestaat 8 jaar!

Op 1 juli geef ik een workshop Creëer je toekomst in de omgeving van Utrecht! Een methode die je voor de rest van je leven in kunt zetten. Het is feest, want JorInspiration bestaat 8 jaar, dus geef ik een korting van € 50,- op deze live workshop. Dat maakt de prijs nu € 97,- exclusief. Deze korting geldt tot 1 juli 2018. Daarna gaat de prijs omhoog. Kom jij het mee vieren? Je bent van harte welkom! Op 1 juli deel ik met jullie meer over mijn online programma en workshop. Zie ik jullie daar?

Translate »