[KICK OFF 2020]

Het jaar weer mooi begonnen. Meteen een fijne bootcamples bij @opjebest en in de middag heel gek buitengesloten van m’n huis. Na een uurtje was dat weer opgelost gelukkig, wetende dat je altijd weer ‘naar huis’ kunt en dat ‘veiligheid’ zich in jezelf bevindt en niet elders. Ook al een lesje bodytec gevolgd en daarna buikkramp gekregen… mmmm wat heeft dat te zeggen? Ik ben naar de kramp toegegaan met m’n aandacht en de pijn had te maken met ‘nog niet weten wat de toekomst brengt’. Ik nam de tijd om even heel lief te zijn voor mezelf (Gaia en m’n ouders hielpen me daarbij) en wat heeft me dat goed gedaan. Na 1 dag kon ik alweer op pad. Dit jaar start ik bij het kick off event van Sluis NLP Instituut van @rutneysluis en wat is het toch fijn om even alle tijd te nemen om 2019 te evalueren en een plan te maken voor 2020.

Een aantal doelen stel ik mezelf dit jaar:
✨ Topfit zijn: 20 kilo minder wegen en me daarbij fijn voelen —> hypnose helpt mij hierbij
✨ minimaal 3 klanten bedienen in procesoptimalisatie: waarmee ik genoeg geld verdien om te doen wat ik wil doen —> de juiste netwerkevents bezoeken om live contact te maken
✨ minimaal 6 x on stage met minimaal 50 mensen in de zaal: —> eigen event en mensen benaderen waar ik mijn verhaal doe over werken met energie en intuïtief creëren om je hoogste potentie te benutten.
✨ minimaal 3 x op vakantie met m’n kleine moppie —> weer uitbesteden aan de reisagente want dat was zo goed bevallen 🙌
✨ Mijn Celebration Circle event op 4 juli 2020 omdat JorInspiration 10 jaar bestaat —> hulp vragen bij de organisatie hiervan: gezocht mensen die mee willen helpen in de communicatie, tickets verkopen, op de dag zelf meehelpen en interesse hebben in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Welke doelen heb jij en weet je al hoe je ze aan wil pakken?

#JorInspiration #tweeduizendtwintig #Spiritualiteit #CreeerJeToekomst #DeDagVanDeLiefde #CelebrationCircus #DeLiefdesverklaringAanJezelf #Feest #Joy #Inspiratie #Ochtendritueel #10jaar #Mandala #Chakra #WerkingVanEnergie #Manifesteren #Plezier #Podium #PublicSpeaking #Zingen #Zelfliefde #Liefde #Stralen #Verbinding #HogerZelf #vollepotentieelinzetten

Translate »