Op 8 oktober start de basiscursus mandala tekenen 2012

Mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent heilige cirkel die de essentie bevat, welke essentie dat is, is voor iedereen weer anders. De mandala staat ook voor oneindigheid van leven.

Denk eens aan teksten als: “what goes around, comes around”, “het cirkeltje is weer rond” of “the circle of life”. Soms sluit de cirkel niet goed aan, mist er een stukje of een schakel, waardoor het even niet lekker loopt. Je kunt dit zelf veranderen door de cirkel “heel” te maken en een middel daarvoor is het tekenen van mandala’s.

Mandala tekenen zorgt voor directe samenwerking tussen fysiek handelen (tekenen), denken (concentratie) en intuïtie en het heeft een helend effect.

In zes lessen op maandagavond leer je diverse technieken voor het ontwerpen en inkleuren van de mandala en word je meegenomen in de wereld van mandala’s. Ze zijn in alle culturen, tijden en naturen te vinden. Mandala tekenen geeft je energie, daarnaast zul je ervaren wat het tekenen van mandala’s met je doet, zodat je altijd gebruik kunt maken van jouw creativiteit, bijvoorbeeld tijdens veranderingsprocessen in je leven. Het is een prettige manier om tot jezelf te komen en eens te kijken wat jouw ziel je voorspiegelt. Ideaal om tijdens de herfst- en wintermaanden te doen, bijvoorbeeld samen met vrienden en familie of om even tot jezelf te komen en los te laten.

Er is plaats voor maximaal 8 personen, dus meld je snel aan.

Meld je ook aan op de Facebookpagina van JorInspiration:    en laat je inspireren.

Translate »