Wow wat is er alweer veel gebeurd in januari 2020.

Ik begon het jaar met een tof kick-off event van Rutney Sluis, waarbij ik mijn doelen voor 2020 heb gesteld en ook meteen de eerste actie ondernam. 

Ik vertelde eerder al dat ik minimaal 6 keer het podium op wil dit jaar (voor een groep van minimaal 50 mensen). De grap is: ik heb intussen al 2 keer op een podium stond en ik ook al een aantal keer gepland heb staan om op een podium te staan. 

Op 20 februari kun je naar me komen luisteren tijdens een korte speech bij Pecha Kucha in Veenendaal https://www.facebook.com/pechakuchaveenendaal/. Ik vertel dan in 6,40 minuten over hoe je jouw toekomst kunt creëren en heb een leuk oefening daarvoor die in één keer helder maakt hoe je je je doelen kunt stellen en bereiken. 

Twee weken later (afgelopen weekend) volgde ik het Millionair Mind Intensive. Ik mocht zomaar een aantal mensen meenemen en we hebben genoten van deze drie intense dagen. Prachtige transformaties vonden plaats en hier stond ik op het podium te dansen, representeerde ik een groep tijdens een van de oefeningen en heb ik ook persoonlijk weer enkele doorbraken gehad als het gaat om de ‘money mindset’, die meer gaat over je leven dan over het geld. 

Ik geloof in ‘life long learning’ en steeds kom ik weer iets anders tegen wat getransformeerd mag worden. 

Ik had voor dit jaar twee grote wensen op mijn lijstje:

  • Naar Train The Trainer in Frankfurt
  • Naar Date With Destiny in Florida

Ze zijn nu al gerealiseerd en geregeld, hoera!

En voor het momentum ga ik ook weer naar Tony Robbins in Birmingham 🙌

Verder ben ik mijn leven(sverhaal) nog eens goed aan het upgraden en zit ik in een fantastische mastermind als het gaat om public speaking en training. We oefenen iedere week ons verhaal. 

Vorig jaar ben ik in een theaterproject gestapt, waarin ik samen met 7 andere geweldige en lieve dames een theaterstuk repeteer dat eind maart 2020 in première gaat. Het stuk heet ‘Reflection’ en is een samenwerking tussen Theater Stut, de Van der Hoeven Kliniek en een theatergezelschap met enkele homeboys uit Los Angelos. De combinatie van deze drie groepen maakt het zo gaaf en het stuk wordt vertoond tijdens het Rotterdams Theaterfestival. Verder we mogen naar alle waarschijnlijkheid ook spelen in de stadsschouwburg van Utrecht, zo gaaf!!

Ik ben ondertussen ook gestart met Forex trading, omdat ik graag op de hoogte wil zijn van nieuwigheden en ook daar zit een superleuke club mensen achter. 

Of ik nog tijd over heb? Yes! Ik werk 2 dagen per week bij een supergave klant waar ik de processen optimaliseer en ik ben natuurlijk ook nog mama van mijn lieve kleutertje Gaia. 

Ik heb m’n danslessen Brazilian Zouk weer opgepakt en zing ik sinds kort in een Braziliaanse sambaband… lalalaaaa. Als ik maar creatief en expressief bezig kan zijn. 

Ben ik weleens moe? Zeker, maar voor mij is het oh zo belangrijk om leuke dingen te doen tussen alle andere dingen door. 

Gaat het ook weleens minder? Absoluut.. Ik worstel zeker ook nog met een aantal dingen in m’n leven.

Een van de grootste lessen van afgelopen weekend: wees nog zachter voor jezelf, geloof in jezelf en neem kleine stapjes. 

Dat is ook wat ik doe, het lijkt veel maar het zijn kleine stapjes die ik nu maak, op al die vlakken. 

Kun je met meerdere dingen tegelijk bezig zijn? Ja dus, ieder ding op zich krijgt de aandacht. Het is in mijn ogen ook niet nodig om langdurig aandacht te hebben voor maar 1 ding. Ik houd van afwisseling en word daar blij van. Voor een ander is het wellicht weer anders en dat is nou precies de bedoeling. Doe gewoon waar jij blij van wordt en laat de ander dat dan ook doen.

Wil je weten hoe ik dit voor elkaar krijg? 

Op zondag 1 maart 2020 start ik met mijn online programma, waarin ik alle lessen van persoonlijke ontwikkeling in de afgelopen 10 jaar met je deel. Het programma zit barstensvol met info, tips en oefeningen om jouw fijnste leven zelf te creëren en te manifesteren. Wil je hierover meer weten? Stuur me dan een pm. Ik help je graag om helder te krijgen wat je wilt en hoe je het kunt aanpakken.

Op naar februari 2020 🙏💜💃🏽✨

P.S. Oh ja, did I mention? Op zaterdag 6 juni 2020 houd ik een Celebration Circle, omdat JorInspiration dit jaar 10 jaar bestaat en omdat er meer gevierd mag worden in het leven. Zet de datum alvast in je agenda, want het wordt een supermooie dag en avond! Ik ga met jullie delen wat ik heb geleerd in de afgelopen 10 jaar én een feestje bouwen met muziek, dans, plezier en het vieren van alle kleine en grote successen. Vind je het leuk om hieraan bij te dragen? Laat het me weten, ik heb er nu al zin in!

#JorInspiration #2020 #Spiritualiteit #CreeerJeToekomst #DeDagVanDeLiefde #CelebrationCircus #DeLiefdesverklaringAanJezelf #Feest #Joy#Inspiratie #Ochtendritueel #10jaar #Mandala #Chakra #WerkingVanEnergie #Manifesteren #Plezier #Podium #PublicSpeaking #Zingen #Zelfliefde #Liefde #Stralen #Verbinding #HogerZelf #vollepotentieelinzetten

Translate »