Het is alweer even geleden dat ik naar een netwerkborrel van First Talent ging en daar de gelegenheid geboden werd om te zingen met de JIJ Band. Gewoon omdat de initiatiefnemer Huub van Zwieten, het leuk vond om zoiets te organiseren. Een van de opdrachten tijdens het online programma van Simone Levie was ‘start before you’re ready’ en ‘ga netwerken’.

Samen met Carina ging ik hier naartoe en we twijfelden nog even of we wel mee zouden doen. Spannend natuurlijk! Zeker als je zoiets nog nooit hebt gedaan. Ja ik heb weleens gezongen, in een plaatselijk koor en onder de douche, maar nog nooit met een band, tijdens een netwerkborrel en met allemaal vreemden. Waaah! Toch de stap maar gezet en go!

Af en toe kon ik m’n tekst niet goed lezen en ik kende die ook niet helemaal uit m’n hoofd. Of ik goed kan zingen? Geen idee en daar ging het ook niet om. Maar toen ik er stond voelde ik me eigenlijk heel goed. Gek! Ik had gedacht dat ik het veel spannender zou vinden dan dat het was. Ik vind zingen gewoon heel fijn en met mensen samen zijn ook. Er hing een gemoedelijke en leuke sfeer en iedereen die wilde mocht een liedje zingen. Of ik er nóg een wilde zingen? Ja hoor met plezier 😊. Ik ga het zingen ook inzetten in mijn online programma, omdat het expressie geeft aan je gevoelens.

Het was weer een stap buiten mijn comfortzone, zoals zoveel stappen die ik nu telkens zet. Het is dan spannend, maar eenmaal gedaan geeft het een boost. Ook het delen van dit filmpje is weer spannend.

Hoe vaak doe jij iets buiten je comfortzone?

#creeerjetoekomst #zingeenliedje #voorjezelf #geefexpressieaanjegevoel #zingjevrij #uitjecomfortzone #stretchen #keelchakra #netwerken #startbeforeyoureready #Mpop #jorinspiration #inspiratie #talentfirst #onlineprogramma #deliefdesverklaringaanjezelf #intuitivecreator #liefdevoormuziek

Translate »