Lief mens,

Tijdens de lock down ben ik me gaan verdiepen in wat er nu werkelijk aan de hand was. Net als vele anderen heb ik bijna een full time studie gemaakt van alle onderwerpen die momenteel spelen. Sinds ik in de buik van m’n moeder zat groeide ik op met spiritualiteit en symboliek, maar ik was me nog niet zo bewust van alles wat er achter de schermen nog meer plaats vindt. Ik ben wakker geworden op vele vlakken en het is best een heftige emotionele tijd geweest. Niets is meer wat het lijkt en dus is er ook alle kans om datgene te creëren wat je wél wilt. Het is nu vooral tijd om je te herinneren wat je aan creatiekracht in je hebt. Dat er veel meer mogelijk is als mens dan we al die tijd hebben gedacht. Het voelt alsof ik voor deze tijd geboren ben en ik neem jullie dan ook graag mee in het creëren van iets moois, iets lichts en iets liefdevols.

Aangezien alle symboliek die oorspronkelijk ‘goed’ bedoeld was, geflipt is naar iets ‘slechts’, lijkt het mij een goed idee als we die symboliek weer ’terugflippen’. Ik teken al 30 jaar mandala’s (cirkels) en kan het iedereen leren. What you write, you invite dus laten we gezamenlijk iets moois creëren. We hebben niet geleerd om op deze manier te werken met intentie en onze eigen kracht, maar ik weet uit ervaring dat je je diepste wensen kunt manifesteren door te tekenen (en/of schrijven). Hoe meer mensen van deze manier van creëren en van krachtige symboliek weten, hoe beter. Laten we onszelf leren beschermen en gebruik maken van onze creatieve energie om de negatieve energie om te draaien naar positieve energie.

Speciaal voor mensen die al wakker zijn en meer willen weten over symboliek is er een

online workshop mandala tekenen

op zondag 26 juli 2020 om 20.30 uur

We gaan aan het werk met een bijzonder symbool, namelijk:

The Flower of Life

Voor deze online workshop organiseer ik deze keer een facebook-live in de groep en jullie zijn van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden

Meld je voor deze speciale workshop aan bij de groep Online Workshop Levensbloem Tekenen op facebook. Heb je geen facebook? Dan kun je ook deelnemen via het nieuwe Wakkeren platform. Je hebt hiervoor de tijd tot uiterlijk 20.00 uur. Zorg er vervolgens voor dat je rond 20.15 uur online aanwezig bent in de groep. Je zult dan vanzelf zien dat ik live ga.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een korte ademhalingsoefening om even bij jezelf te komen. Daarna gaan we met dit mooie symbool aan het werk, die jullie kan helpen om jezelf te beschermen en die ook heel krachtig is als het gaat om jouw licht en liefde uit te stralen. De Flower Of Life is een oeroude vorm die juist nu van grote waarde kan zijn. Daarover vertel ik in de workshop graag meer. Na het tekenen doen we een meditatie zodat je jouw tekening en deze vorm meteen ook voor jezelf kunt integreren.

In totaal zijn we één uurtje bezig. Mocht er behoefte zijn aan napraten, dan kan dat natuurlijk in een van de chatgroepen.

Wat heb je nodig?

Het is handig als je het volgende in huis hebt:

  • A4 papier
  • Een grijs potlood
  • Een lineaal of meetlint
  • Een passer is superfijn, maar heb je die niet, geen punt. Zorg dan dat je een klein rond glaasje pakt of iets anders (denk aan een ronde deksel van een potje) waarmee je cirkels kunt maken.
  • Kleurpotloden om de bloem na afloop van de workshop in te kleuren.

Heb je nog vragen van tevoren? Laat het me even weten in een privé bericht.

We maken er een mooie avond van. Ik kijk er naar uit :-).

Liefs,

Translate »