[PECHA KUCHA SPEECH ONLINE]

De speech die ik op 20-02-2020 hield staat online. Veel dank aan PechaKucha Night Veenendaal voor het maken van deze video. Heel blij mee en voor jullie natuurlijk veel plezier met kijken: https://youtu.be/QIsokhCaYcI.

Ik heb het verhaal al eens eerder verteld tijdens TEDxAmsterdam Women bijna 10 jaar geleden. Wellicht was het toen wat vroeg om mensen aan te sporen om te gaan tekenen en hun diepste wensen te ‘downloaden’ uit het universum.

Want dat is precies wat met mensen doen tijdens de (online) workshop ‘Creëer Je Toekomst’. Je kunt deze workshop gewoon vanuit huis volgen en zeker in deze tijden is het een mooie kans om erachter te komen wat je nu werkelijk wilt.

Voor maar € 55,- heb jij een tool in handen voor de rest van je leven waarmee jij kunt manifesteren waar jij gelukkig van wordt.

Is het ingewikkeld? Zeker niet. Het enige dat je nodig hebt zijn papier, potloden, eventueel een passer en een fijne plek (thuis) om even rustig te kunnen werken aan jouw toekomst.

Is tekenervaring nodig? Nee. Je krijgt juist een manier/structuur mee die het je makkelijker maak om er iets moois van te maken (want we willen natuurlijk wel dat het mooi is 😉).

Waar kan ik beginnen? Klik hier. Een heerlijke tijdbesteding voor de zondagmiddag (of met je kinderen, die straks wellicht thuis zitten).

Heb je nog meer vragen? Stuur me dan een bericht of laat een reactie onder dit bericht achter.

Ik wens jou toe dat je gaat doen waar je écht blij van wordt én dat jouw dromen uitkomen.
✨✨✨ Zet je grootste dromen op papier ✨✨✨

#JorInspiration #Zelfliefde #twintigtwintig #Spiritualiteit #CreeerJeToekomst #Tekenen #OrdeInChaos #PechaKucha #DeDagVanDeLiefde #CelebrationCircus #DeLiefdesverklaringAanJezelf #Feest #Joy #Inspiratie #Ochtendritueel #10jaar #Mandala #Chakra #WerkingVanEnergie #Manifesteren #Plezier #Podium #PublicSpeaking #Zingen #Liefde #Stralen #Verbinding #HogerZelf #VolledigePotentieelInzetten

Translate »