Wat een leuke dingen komen er toch zoal voorbij als je je ervoor openstelt. Afgelopen vrijdagavond was ik bij een event van DNTSTRY van Stephan Tjiook. Hij organiseerde een event voor tandartsen, maar omdat hij graag een brug slaat tussen de tandartsen wereld en inspiratie nodigde hij Thijs Lindhout van de 100% inspiratiepodcast en 100% inspiratieshow uit voor dit event. De helft van de zaal bestond dus uit tandartsen, de andere helft uit mensen die fan zijn van persoonlijke ontwikkeling en Thijs. Ik kende Thijs nog niet, maar wat een berg energie, creativiteit, humor en rake verhalen. Echt een hele leuke avond gehad en weer bekende en nieuwe mensen ontmoet. Ook nog even de gelegenheid gehad om Thijs te spreken over zijn pad. En daar natuurlijk een fotomomentje van gemaakt (op aanraden van iemand anders trouwens, ik vergeet dat nog weleens). Zijn show is nog te bekijken in het Beatrix theater in Utrecht, het is de laatste mogelijkheid, want hij gaat ermee stoppen.

Wat ik er leuk aan vind om dit soort events te bezoeken is dat ik er blij van word.

Gisteren was ik bij Braco (www.braco.me), wat een bijzondere man en energie. Ik werd geraakt en ik voelde hoe het aansluit bij mijn missie wat deze man doet.

Daarna was ik bij SpeakUP (https://www.speakupspeakers.eu/), wat een prachtige verhalen zijn er toch. Wat een krachtige overwinningen behalen mensen op zichzelf en wat een mooie inzichten worden er gedeeld. Zo dankbaar dat ik er heb mogen spreken en ook de verhalen van anderen mag horen.

Ik besloot de dag met de theatergroep van ‘Reflections’. Elkaar nog beter leren kennen, samen eten en lol maken (Zie video, een piepklein stukje van de voorstelling).

Voor mij is dit een van mijn prioriteiten:

Met blije dingen doen, voer je minder leuke dingen af.

Althans ik wel en dat is ook nodig aangezien ik nogal een spons ben als het gaat om energie oppikken van mijn omgeving. Ik geloof niet meer in een muur optrekken of jezelf beschermen tegen negatieve energie, want dan ga je er al vanuit dat er ellende naar je toekomt en juist dat is niet de bedoeling. Ik wil van binnenuit stralen, dat licht vergroten, zodat ik het niet meer laat dimmen door welke negatieve gedachten (van mezelf en anderen) dan ook. Wil dat zeggen dat ik dan overal tegen kan? Ik ben gewoon een mens en als ik wat minder voor mezelf zorg dan is de kans groter dat mijn licht wat meer dimt. Afgelopen week voelde ik verdriet, ik heb mezelf toegesproken, mijn houding fysiek veranderd en ik voelde een shift in mijn lichaam. Het werkt!

Ik heb me een periode afgesloten en dat was heel goed voor mij, om erachter te komen wie ik ben en wat ik wil. Het heeft me doen voelen en nadenken over wat van mij is en wat van de ander is. Het heeft me ook mijn waarden laten zien. Over het algemeen genomen kan ik zeggen dat mijn grootste dieptepunt in z’n geheel geupgrade is naar een volgend niveau en dat is precies de bedoeling. Ik liet m’n gevoelens van pijn en angst niet toe, nu mogen ze er zijn.

Het voelt heel goed om dat te kunnen toelaten bij mezelf. En ik gun dat iedereen. Overal waar je weerstand voelt kun je naar binnen gaan en ernaar kijken. En vergeet vooral ook niet om je successen te vieren. Schrijf ze op, deel ze en vier ze.

Welke successen (groot en minuscuul) kun/wil jij delen vandaag? Zet ze hieronder in de comments :-D.

#JorInspiration #twintigtwintig #Spiritualiteit #CreeerJeToekomst #DeDagVanDeLiefde #CelebrationCircus #DeLiefdesverklaringAanJezelf #Feest #Joy #Inspiratie #Ochtendritueel #10jaar #Mandala #Chakra #WerkingVanEnergie #Manifesteren #Plezier #Podium #PublicSpeaking #Zingen #Zelfliefde #Liefde #Stralen #Verbinding #HogerZelf #vollepotentieelinzetten

Translate »
%d bloggers liken dit: