Een reactie van een van de deelnemers aan de workshop “Creëer je toekomst”. Al na 2 maanden resultaat.

Hoi Jorinde, 

De beste feedback die jij kunt krijgen op je onderneming is volgens mij klanten die laten zien dat jouw inspiratie heeft geleid tot daadwerkelijke resultaten. 

Ik ben jouw klant die na 2 maanden haar doel heeft nagestreefd. Ik wilde heel graag in Italië gaan filmen en dat is snel gelukt! Ik weet zeker dat de tekening die ik maakte tijdens jouw workshop, daar iets mee te maken heeft gehad.  Zie video 

Ciao! 

En mijn reactie:

Dat is inderdaad hele fijne feedback, dank je wel. En dat terwijl je in het begin nog wat sceptisch was!  

Wat fantastisch om te horen dat je jouw droom direct in vervulling laat gaan :). Mischien had je een zetje nodig voor datgene wat al langer in je onderbewuste aanwezig was. Dat is precies wat aandachtig tekenen voor je kan doen. Vaak als het de juiste richting blijkt te zijn, gaat de bal rollen en geeft dat zoveel energie dat je zo kunt doorgaan met stappen zetten in de richting van je doel. Geniet van elke stap! En je video? Die spreekt voor zich!

Wil jij ook weten wat aandachtig tekenen in een mandala voor jou en je toekomstplannen kan betekenen? Meld je dan snel aan voor de workshop op 10 mei a.s. De opbrengsten van de workshop gaan naar  het Kid’s Festival in Sarajevo. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld je hier aan.

Translate »