Op 6 december 2010 vertelde ik voor het eerst mijn verhaal. De reden waarom ik het zo bijzonder vind om mensen hun toekomst te laten creëren door deze in een mandala te tekenen. Aan het eind van een business programma dat ik toen volgde mocht iedereen een pitch doen voor een investeerder. Voor het eerst vertelde ik dus mijn verhaal. Ik vond het superspannend!!

Een week daarvoor had ik me aangemeld om een mini-TED Talk te geven van drie minuten tijdens TEDxAmsterdam Women. Ik had bericht gekregen dat ik mijn ‘talk’ mocht houden voor 150 dames (en een enkele heer) in Amsterdam aan de Prinsengracht.

Op 8 december 2010 vertelde ik mijn verhaal voor de tweede keer. Ik twijfelde toen of ik het in het Engels of in het Nederlands zou doen. Ik koos voor het laatste. Mijn verhaal voor de tweede keer vertellen en dan niet in mijn moedertaal was nog iets te spannend. Nu denk ik weleens: Waarom? Welk stemmetje in mijn hoofd hield mij toen tegen om in mijn licht te gaan staan… Wereldwijd? Ik was net een half jaar begonnen met ondernemen. En koos als bedrijfsnaam JorInspiration. Niet voor niets internationaal.

Inmiddels zijn we 7,5 jaar verder en enkele stappen van toen mag ik opnieuw zetten in mijn ontwikkeling als mens en als ondernemer. Maar nu met meer verdieping. Het leven bestaat uit cycli van zeven jaar. Ik zie dat als een spiraal die draait en waarbij je steeds weer langs allerlei thema’s komt, waarin je steeds meer inzicht krijgt. Het is nu tijd om volop te stralen en dat geldt voor iedereen. Mijn missie mag de wereld in.

Lees mijn missie hier.

Translate »