Er mag mij iets van mijn hart. Ik ben mijn levenlang opgegroeid met spiritualiteit. Ik mocht leren van mijn ouders en van deze lieve dame (www.zohranoachpublicaties.nl <— je kunt hier gratis prachtige publicaties downloaden).
Als kind was ik mij bewust van ‘meer tussen hemel en aarde’. Ik was er toen bang voor want ik werd ‘bezocht’ door entiteiten die niet van een fijne energie waren. Ik sloot mij ervoor af.

Onlangs zag ik een prachtige video van een dame uit Engeland, een medium en ik moest huilen van herkenning.
Nu weten de meesten dat ik graag teken en ook dat ik mensen leer om de toekomst te tekenen. Tijdens deze video vertelde ze over de energieën van deze tijd en over wat er gaande is hier op aarde en in hogere dimensies en ik kwam tot de conclusie dat ik precies de dingen die zij vertelde, zelf al getekend heb. Namelijk vorig jaar op 19-2-2019. Deze keer tekende ik drie jaar in de toekomst. Ik teken dus niet alleen voor mezelf (ik teken mijn toekomst voor dat jaar ieder jaar opnieuw), maar voor de wereld. Little did I know. En dat bevestigt voor mij dat er een eenheidsbewustzijn is. Dat wij allen bestaan uit één geheel. Wij zijn een uniek wezen hier op aarde, maar wij zijn niet alleen ons lichaam. Wij zijn ook een ziel en in mijn beleving reizen wij als zielen.

En als je het zo kunt zien dan is er dus ook geen dood. Ja, oké, je verlaat dit lichaam, maar je ziel reist en misschien doet hij/zij/het niet alleen de aarde aan, maar ook andere planeten. Waarom zou je bang zijn voor de dood? We gaan het allemaal een keer, maar we hebben ergens geleerd dat dood heel erg is. Bij de Maya’s (die eigenlijk anders heten) waar ik in 2012 was, zien ze dood als een ‘next level’, je bent gegroeid in het leven en je mag naar het volgende level. Change of perspectief. Wil dat zeggen dat je je leven moet vergooien? Binnen moet gaan zitten in een lockdown? Nee! Juist niet, je kunt beter je leven volop gaan leven. Je hebt niet voor niets een een enorme levenskracht in je. Net zoals Jezus, Mohammed, Krishna, Boeddha en al die andere mooie zielen dat hadden. Je bent zelf een creator! Deze zielen kwamen hier om jou dit te laten zien, maar wij zien niet, wij staan erbij en kijken ernaar.

Al vele jaren verdiep ik mij in het aardse, maar ook buitenaardse en inmiddels ben ik ervan overtuigd dat er ook wezens zijn die een ander plan hebben met de aarde. Ik zeg altijd maar, het zou behoorlijk arrogant zijn als we zouden denken dat wij de enige levende wezens in dit universum zijn. Daarbij… alles wat je kunt bedenken bestaat. Gedachten zijn immers materie-makers. Met andere woorden, je gedachten kunnen in de materie gezet worden, gemanifesteerd worden.
Dit bewustzijn, dit weten maak dat ik nu een statement wil maken. Zolang ik op deze planeet leef, wil ik leven in vrijheid. Ik heb vrije wil gekregen toen ik hier op aarde kwam, om mijn leven te leven zoals ik dat wil. Mijn ziel wil hier leren en wil hier ervaren en zo heb ik mijn leven tot nu ook geleefd.

En nu zitten we in een lockdown en ik vind dat gevangenschap. Ik ben van mening dat we ziek worden van onze eigen angsten, dat COVID-19, vat op ons heeft als ons immuunsysteem verminderd is. Dat als je allerlei rare vaccinaties hebt gehad je immuunsysteem misschien weleens is aangetast hierdoor (met name dor de vulstoffen in de vaccinaties). Je immuunsysteem wordt beter door goede voeding en gelukshormonen. Die goede voeding is een keuze, en die gelukshormonen ook. Knuffelen is essentieel voor ons mensen, we zijn er compleet van afgesloten momenteel. Alle angst die ons wordt aangejaagd door de mainstream media is niet te versmaden. Ik vind het van de gekke! Ik kijk al jaren geen nieuws en de belangrijke dingen krijg ik mee. Dat is geen kop in het zand, dat is een keuze. Ik hoef mij niet te laten voeden met negativiteit en daarbij is het meeste nieuws ook gemanipuleerd.

Ik ben iemand die van alle kanten kijkt naar een situatie. 5 Dimensionaal kijken noem ik dat. Ik bekijk het van onder, van boven, van binnen, van buiten en in z’n geheel.

Het leidende gevoel dat ik bij deze lock down ervaar is: het klopt voor geen meter!
Het klopt niet dat we opgesloten zittenHet klopt niet dat we luisteren naar een klein clubje mensen in de wereld die vind dat we dit moeten doenHet klopt niet dat er nieuws gemanipuleerd wordtHet klopt niet dat we niet bij elkaar mogen zijn en mogen knuffelen, lachen, in grote groepen samen plezier mogen maken
Om nog maar te zwijgen over de financiële gevolgen voor vele bedrijven en individuen. Het klopt niet!
En daarbij, ik vind ook dat we het niet mogen laten gebeuren. Niemand bepaalt voor mij of ik binnen of buiten ben, niemand bepaalt voor mij dat ik mijn familie knuffel. Niemand bepaalt voor mij of ik mag reizen of niet. De wereld is van iedereen en heeft een grote dikke knuffel nodig. Geen grenzen, geen angst en geen gelul over angst!
En als je dan bang bent… ga die angst onder ogen zien. Verdiep je in de donkere kanten van deze wereld, van sommige mensen en van ‘het plan’ en ga er dwars doorheen. Bekijk het, bedankt het, omarm het en vergeef het. Jij bent hier om vrij te zijn en in licht en liefde te kunnen leven. Period!

Doe je eigen onderzoek en behoudt het goede. Ik roep iedereen op om dat te doen. Dat er nare dingen gebeuren in de wereld, dat is duidelijk! Ik ben een eigen gecreëerd mens en ik wil leven in een harmonieuze wereld vol liefde en licht. Ik laat mij niet meer ‘lijden’ door een stel donkere mensen die hele andere plannen hebben met deze wereld. No more! (Dit deed ik al niet, dus ik trek mijn eigen plan, er zijn altijd mogeljkheden).
Is er een virus? Ja, het angstvirus!

Blijf ik netjes op 1,5 meter afstand? Ook bij mijn ouders? Ja! Uit respect voor hun en voor mensen die bang zijn voor een ziekte die door een mens gemaakt is (https://youtu.be/iaVV_viyWgs). Godzijdank gaan meer mensen dit nu zien!
Heb je altijd een keuze? Ja! En ik kies voor vrijheid. Als mens, financieel, om te kunnen wonen waar ik wil etc. Ik kies zelf en dat doe ik met heel mijn hart.

Ik wil een fijne wereld, blij zijn, het leven vieren en in harmonie leven. Wat kies jij?

#JorInspiration #CreeerJeToekomst #OnderzoekEnBehoudHetGoede #DoorzieJeAngsten #LevenInVrijheid

Translate »
%d bloggers liken dit: