Wat?
Lees: http://ow.ly/4oUUa en feel free to RT #jorinspiration.

Ik werd geïnterviewd door @SoulKissesTV een Amerikaanse website die gaat over inspiratie en verschillende manieren om de wereld wat mooier te maken.

Waarom?
Omdat ik denk ik een authentiek verhaal heb over mijzelf en JorInspiration. Toch lijkt het alsof ik daar niet altijd zo mee bezig ben. Ik wil graag mensen duidelijk maken dat zij zelf de creator zijn van hun leven en dat is dan ook mijn missie. Die is niet alleen voor Nederlanders, nee, die is voor de hele wereld.

Hoe?
Enige tijd geleden postte ik mijn verhaal “Mission Possible” op een groep op Linkedin: Women Changing the World. Meteen kreeg ik daarop leuke reacties en vroeg Tamala Baldwin of ze me mocht interviewen. Natuurlijk zei ik meteen JA. We maakten kennis via Linkedin en ze stuurde me een aantal vragen over mij en JorInspiration. Gisteren was het al live in Amerika, nu ook hier in Nederland. Ik voel me echt vereerd dat ze zo’n item over mij wilde schrijven. Het contact was sowieso erg leuk, dus mocht je je geroepen voelen en ook een leuk interview willen? Laat het me dan weten, dan geef ik het aan haar door.

Waar?
Linkedin dus. Ik raad je aan je aan te sluiten bij groepen m.b.t. tot jouw vakgebied en jouw eigen, unieke, authentieke verhaal te posten waar het relevant is.

Wie?
Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie. Laat me weten wat je ervan vindt. Je kunt je reactie achterlaten onder dit bericht.

Translate »