Jullie hebben een hele lange tijd niets van mij gehoord. JorInspiration ging op een laag pitje, uit onzekerheid, uit angst dat het niet goed genoeg was en uit angst dat er te weinig geld binnenkwam om de hypotheek te betalen. Er is een boel gebeurd in de tussentijd. Ik ging weer in loondienst (parttime), ik werd moeder van een prachtige dochter, mijn relatie eindigde, ik verhuisde, kreeg een nieuwe baan, volgde een opleiding en moest mezelf weer hervinden. Maar… ik ben er weer.

Achter de schermen werk ik aan een online programma voor hoogsensitieve vrouwen die nóg beter naar hun intuïtie willen leren luisteren.

Die energie zichtbaar willen maken.
Die intuïtief willen creëren.
Die zichzelf willen leren inspireren.
Die in beweging willen zijn.
Die vrijheid willen voelen in zichzelf.
Die hun hart willen volgen en van daaruit hun prachtige zielemissie op aarde willen leven.

Onlangs hield ik een enquête om te weten wat er nodig is om je hart te kunnen volgen, om je zielemissie uit te voeren. Daar kwamen fijne reacties op.

In mijn online programma gaan we:

 • Visualiseren
 • Creëren
 • Presenteren
 • Interpreteren
 • Je intuïtie versterken
 • Plezier hebben
 • Op avontuur in jezelf
 • Ontdekken waar jouw grootste potentie ligt
 • Stappen zetten om jouw zielemissie te gaan leven

Ik ga je leren hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken om écht te doen wat je hier op aarde komt doen. Vanuit moeiteloosheid, vanuit overvloed, vanuit moed, vanuit plezier, vanuit creativiteit en vanuit inspiratie en vanuit je eigen wijsheid. Ook hoogsensitiviteit komt aan bod. Het is een transformerend programma en ik gun je vanuit het diepst van mijn hart dat je je vleugels gaat uitslaan en in vrijheid kunt gaan vliegen.

Je kunt je nu al inschrijven voor updates over het online programma en de pilot die ik op 18 september a.s. zal lanceren. Ik kijk ernaar uit om jou je beste zelf te laten zijn.

Schrijf je hieronder in voor updates:

  Translate »