Nou, na dat inzicht van gisteren was ik wel benieuwd wat er dan vandaag op m’n pad zou komen. Ik focuste me op ‘helder zien’, mijn visie, de kleur indigo en had kleding aan die hierbij past. Ik had een afspraak in Ahoy bij Centraal Beheer voor het laten uitdeuken van m’n auto. Waarom zou je dat doen? Nou het was gratis en er waren wel wat deukjes die ik wilde laten repareren. Met een bloedhitte van 28 graden reed ik naar Rotterdam. Daar aangekomen mocht ik netjes aansluiten in de rij… niet wetende dat het de ‘nationale uitdeukjesdag’ was. Lekker dan! Mooi in de file terwijl het heerlijk weer is, op je vrije zaterdagmiddag… Het liep gestaag allemaal. Ik besloot dus m’n filmpje van de dag ervoor eens even te editen en had nog wat insta-posts te maken. Indigo was mijn kleur vandaag… ik zag het ineens in m’n omslagdoek die ik mee had genomen. En ik kreeg een flesje water en een groene appel van de organisatie.

Nietsvermoedend reden we vier rijen dik richting Ahoy en eenmaal bij de ingang viel m’n mond open. Een mega hal met balonnen en veel auto’s, heel veel auto’s die werden uitgedeukt. Maar daar viel m’n mond niet van open… de hele hal was aangekleed met gordijnen… indigo-gordijnen… wow! Een indigo-bad cadeau. En ervoor stonden groene ballonnen. Net als dat blauwe flesje en die groene appel. Dus… helder zien, vanuit m’n hart.

 

Ik parkeerde de auto en mocht even wachten met een hapje en drankje. En ik zag een tafel met tekenspulletjes liggen voor de kids. Ha! Daar wist ik wel raad mee.

En zie hier… een korte video waarin ik sinds tijden weer spontaan een mandala teken. Aan een ronde tafel, met een indigo kleed…

Het blijft bijzonder zo’n reeks ‘toevalligheden’. Het valt je dan letterlijk toe. Mijn inzicht: om iets helder te zien vanuit je hart, is het soms slim even iets totaal anders te doen dan datgene waar je (te) druk mee bezig bent.

’s Avonds ben ik dus ook nog even gaan salsadansen, met mijn blauwe blouse natuurlijk :-).

Heerlijk om zo weer in de juiste vibe te komen. Ik ben benieuwd: zouden jullie het leuk vinden om iedere week een mandala te (leren) tekenen? Laat een reactie achter onderaan deze blog.

Translate »